fbpx

Blijven Fietsen fietsverzekering

Doorlopende fietsverzekering met track & trace

U wilt altijd op uw fiets kunnen rekenen. Wordt uw fiets gestolen? Dan wilt u uw fiets zo snel mogelijk terug hebben of een nieuwe fiets krijgen. Kies daarom via Unique Bikes voor onze ANWB ‘Blijven Fietsen fietsverzekering’. Een complete fietsverzekering met track & trace-zender, waarmee uw fiets na diefstal zo snel mogelijk gevonden wordt. Is de fiets na 48 uur niet teruggevonden? Dan ontvangt u direct een nieuwe fiets.

Fietsverzekering inclusief track & trace

Uw fiets wordt uitgerust met een track & trace-zender en een preventiesticker. Unique Bikes monteert deze op uw e-bike. Download de ANWB Fietsen app en log in met uw ANWB-account. Wanneer uw fiets wordt gestolen, is het één druk op de knop in de app en een opsporingsdienst gaat op zoek naar uw fiets.

ANWB wegenwacht pechhulp

Als u de ANWB ‘Blijven Fietsen fietsverzekering’ afsluit, bent u altijd verzekerd van hulp bij pech onderweg. Eén telefoontje naar de Alarmcentrale, en de Wegenwacht fietsservice komt naar u toe. Zo helpen we u snel weer op weg. Kan de fiets niet ter plekke gerepareerd worden, dan wordt in ieder geval voor gezorgd dat u op uw eindbestemming of bij de fietsenmaker terecht komt.

Wat zijn de kosten?

Dit is afhankelijk van onder andere het merk, de aanschafprijs, het type fiets en uw woonplaats. Wilt u weten wat uw premiebedrag is? Vraag het uw e-bike dealer Unique Bikes. Zelf kunt u het snel en gemakkelijk online berekenen. Met de ANWB ‘Blijven Fietsen fietsverzekering’ betaalt u een klein bedrag per jaar of maandelijks een lage premie.
Voorbeeld: De premie voor een e-bike met een waarde tussen €1.750 en €2.000 in de regio Winterswijk komt uit op €79/jaar.

Dekking

Met de ANWB ‘Blijven Fietsen fietsverzekering’ kunt u altijd blijven fietsen zonder zorgen. Onze uitgebreide dekking maakt dit voor u mogelijk. De dekking is voor diefstal, beschadiging, verhaalrechtsbijstand en ongevallen. Indien de verzekering afgesloten is bij Unique Bikes krijgt u in de eerste vijf jaar van de verzekering in het geval van diefstal een e-bike in natura. Prijsstijgingen voor hetzelfde merk en type worden eveneens vergoed; 4% in het eerste jaar,7% in het tweede jaar en 10% vanaf het derde tot en met het vijfde jaar.

Extra

Leden van de ANWB krijgen de ANWB fietspas ter waarde van € 32,- en 5% korting op de premieprijs. Daarnaast krijgen zij ook een gratis Fietscheck, korting bij gastvrijpluspunten (zie ANWB Fietsen app) en juridisch advies bij een ongeval.

Tarieven

Unique Bikes - ANWB Blijven Fietsen fietsverzekering
Unique Bikes: ANWB blijven fietsen verzekering

Track&trace-zender

De fiets wordt door u voorzien van een track&trace-zender. Vervolgens downloadt u de ANWB Fietsen App en wordt de zender aan uw smartphone gekoppeld. De zender geeft een signaal af.

Wordt de fiets gestolen?

Dan activeert u via de app met een druk op de knop het track&trace-systeem. ANWB gaat dan direct op zoek naar de fiets.

Wordt de fiets teruggevonden?

Dan ontvangt u uw fiets in goede staat terug.

Wordt de fiets niet binnen 48 uur teruggevonden?

Dan ontvangt u een nieuwe fiets.

ANWB Fietsen App

De ANWB Fietsen App is te downloaden in de Apple Store of Google Play Store