Search

B2B fietsvoordeelplan

De nieuwe zakelijke leasefiets oplossing van Unique Bikes: ‘Lease een E-bike’! Dit is een interessante mogelijkheid voor werkgevers om hun werknemers een E-bike aan te bieden. Met het Unique Bikes fietsvoordeelplan kunnen werkgevers via een paar simpele stappen een werknemer met een (lease een) e-bike de weg op helpen.
Zonder papieren rompslomp.

Simpel en voordelig een e-bike voor uw werknemers

Er zijn al behoorlijk wat initiatieven op het gebied van leasefietsen. Welke voordelen biedt Unique Bikes ten opzichte van andere aanbieders? Wij zien dat de markt volop in beweging is. Veel partijen betreden momenteel de lease fietsmarkt. Unique bikes wil dat iedere werkgever kan voorzien in de vraag van haar werknemers naar lease fietsen, zonder te veel rompslomp en/of papierwerk. De e-bikes die meedoen met dit plan zijn de e-bikes van Batribike (Nebula en Perdu), Brinckers, Huyser en Trenergy.

Die kenmerkende verschillen zijn:

  • Korting op de aanschafprijs van een e-bike van hoge kwaliteit.
  • Besparingen voor de werknemer op de aanschafprijs door leasing inclusief fiscaal voordeel van minstens € 847,- t/m € 1.353,- over 3 jaar. Dit is inclusief de kosten van de overname van de e-bike van de leasemaatschappij naar de werknemer voor ongeveer 15% van de aanschafprijs.
  • Inclusief het 4e en 5e jaar gratis reparatiekostenverzekering (alleen na overname van de leasemaatschappij).
  • In de leaseprijs van 36 maanden is inbegrepen: onderhoud, service, reparatiekosten, pechhulp en verzekeringen van de e-bike.

Zeer gunstige voorwaarden

U kunt als werkgever via Unique Bikes tegen zeer gunstige voorwaarden een leasefiets leveren aan uw werknemers. Het kost u om te beginnen niets, u bespaart zelfs op uw kosten*. Uw werknemer betaalt slechts 7% bijtelling over de leasefiets, wat in de praktijk neerkomt op een paar euro per maand. Met ‘lease een e-bike’ geeft Unique Bikes uw bedrijf de mogelijkheid om een eigen – zeer concurrerende – zakelijke leasefiets oplossing aan te bieden aan uw werknemers.

 

*U bespaart op de sociale lasten, ontstaan doordat de werknemers vrijwillig brutoloon uitruilen om de leasekosten van de e-bike te betalen (deze besparing kan oplopen tot wel 17%). Dit naast besparing op verzuimkosten: deze nemen door het fietsen naar het werk met tenminste 1,3 werkdagen af.

Daarom Unique Bikes!

• professionele service en werkplaats
• uitstekend en deskundig advies
• uitgebreide garantie
• zadelcomfort-test
• batterijtest voor e-bikes

Vragen?