fbpx

E-Bike Reparatie kostenverzekering

CarGarantie heeft helaas besloten per 1 januari 2023 te stoppen met deze reparatiekostenverzekering. De eerder al afgesloten reparatiekostenverzekeringen blijven rechtsgeldig en lopen gewoon door tot de einddatum van het contract.

Wat hield Cargarantie eigenlijk in?

De eigenaar van de e-bike is vanaf de aankoopdatum maximaal vijf jaar verzekerd tegen reparatiekosten en onderdelen. Deze periode bestaat uit de tweejarige fabrieksgarantie samen met drie jaar garantie van CarGarantie. De prijs is eenmalig € 189,- inclusief btw (bij gespreide betaling € 5,25/maand).

Alle reparatiekosten en kosten van vervangende onderdelen worden vergoed. Indien de accu volledig uitvalt, worden de kosten voor een nieuwe accu als betaald volgens het principe “nieuw voor oud”; 50% vanaf het begin van het derde gebruiksjaar.

Op enkele uitzonderingen na, de zogenaamde typische slijtageonderdelen (zoals banden, remblokjes, aandrijfriemen, remschijven, voeringen en remtrommels, kettingen, lampjes, tandwielen en slangen), vallen alle belangrijke onderdelen van de e-bike onder de garantie.”

PLEZIERIG FIETSEN MET EEN ONTSPANNEN GEVOEL

Met een uitgebreide reparatiekosten verzekering voor uw E-Bike bent u verzekerd tegen de mogelijke hoge kosten voor reparatie en onderdelen.

EEN INVESTERING DIE ZICH TERUGBETAALD

  • uitgebreide bescherming tegen eventuele reparatiekosten vijf jaar lang
  • dekking van de 17 belangrijkste onderdelen (bv. accu, motor, versnellingen…)
  • behoud van de waarde van de E-Bike dankzij reparaties met originele onderdelen door een erkende vakhandel
  • dekking in heel Europa
  • waardestijging voor uw E-Bike
  • geen vooruitbetaling bij reparaties
  • looptijd naast de twee jaar fabrieksgarantie, drie jaar E-Bike garantie van CarGarantie

Door de E-BikeGarantie gedekte componenten

Unique Bikes: CarGarantie - e-bike reparatie kostenverzekering

SNELLE SERVICE IS ONZE KRACHT
Wat moet u doen bij een reparatie? Heel eenvoudig: u neemt contact op met de e-bikedealer waar u uw e-bike heeft gekocht of met een gekwalificeerde fietsreparateur als FSN. De reparatie wordt uitgevoerd en door de reparateur rechtstreeks afgerekend met Car Garantie. Dat betekent voor u een comfortabele en ongecompliceerde ondersteuning. Als u zich niet direct in de buurt van uw dealer bevindt, meldt u de reparatie telefonisch aan de technische dienst van CarGarantie. (Hotline)
In geval van een reparatie neemt CarGarantie de volledige arbeids- en materiaalkosten op zich, vanzelfsprekend ook als uw e-bike meermaals gerepareerd moet worden. Enkel als de accu defect is, dient u een deel van de kosten zelf te betalen. Indien de accu volledig uitvalt, worden de kosten voor een nieuwe accu als volgt betaald-“nieuw voor oud”:

  • 50% vanaf het begin van het derde gebruiksjaar.

MEERWAARDE VOOR UW E-BIKE
Als u kiest voor de E-BikeGarantie by CarGarantie, ontvangt u uw persoonlijke documenten. Die bieden u echte voordelen waar u zeker ook profijt van heeft als u uw e-bike doorverkoopt.

De documenten leggen de omvang van de E-BikeGarantie vast.
De CarGarantie persoonlijke klantenkaart
Ze documenteren het regelmatige onderhoud van uw e-bike.
Bij een nieuwe eigenaar is de E-BikeGarantie overdraagbaar.

EXPERTS AAN HET STUUR
De E-BikeGarantie by CarGarantie is een product van CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie). CarGarantie is een van de toonaangevende en meest ervaren garantiespecialisten in Europa. Vertrouw op onze deskundigheid en profiteer van bijna 50 jaar ervaring met garantie. Reparaties worden door uw dealer en CarGarantie betrouwbaar afgewikkeld.

¹ De E-BikeGarantie by CarGarantie is een reparatiekostenverzekering van CG Car-Garantie Versicherungs-AG.
² Conform de e-bike2015-voorwaarden voor de E-BikeGarantie by CarGarantie.
Unique Bikes: CarGarantie - logo