UNIQUE BIKES FOR UNIQUE PEOPLE

Elektrische fietsen, maar dan anders. Bij Unique Bikes is elke fiets speciaal.

Laat u verrassen door de bijzondere rijeigenschappen en innovatieve designs. E-bikes waarbij de batterij subtiel en onzichtbaar in het frame is geïntegreerd.

BizoBike / Cruiser

v.a. € 1.899,- incl. btw

Merk: BizoBike
Model: Cruiser
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De Cruiser is opnieuw een innovatief ontwerp van Bizobike, ditmaal een uitgekiende combinatie van nostalgie en moderne styling.

Het resultaat is een bijzonder aantrekkelijke e-bike met een retro look. Tegendraads en eigenzinnig. Met een chique uitstraling.

BizoBike / One

v.a. € 1.399,- incl. btw

Merk: BizoBike
Model: One
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De One is alweer een innovatief ontwerp van Bizobike: het overbrugt de afstand tussen de elektrische fiets en een grote groep jonge moderne mensen.

Het ontwerp is compleet anders dan de ‘standaard’ e-bike. Het design is strak en minimalistisch. Nergens een overbodig element, de One bundelt louter de essentiële functies van de fiets. De batterij is onzichtbaar weggewerkt in het frame.

Batribike / Perdu

v.a. € 1.699,- incl. btw

Merk: Batribike
Model: Perdu
Type fiets: elektrische stadsfiets

Unique eigenschappen:

De elegante Perdu die er niet uitziet als een e-bike met de in de kettingkast onzichtbaar ingebouwde 346 W batterij is gemaakt voor veeleisende fietsers, die een sierlijke stadsfiets zoeken.Bijzonder licht en compact, tegelijk extreem krachtig en efficiënt. Made in Denmark.

Voorzien van het revolutionaire Promovec connect+ systeem: combinatie van controller voor aan/uit en weergave van het batterijniveau en ondersteuningsniveau. Uw smartphone kunt u als display gebruiken! Zeer stabiele e-bike.

Batribike / Gamma

v.a. € 1.999,- incl. btw

Merk: Batribike
Model: Gamma
Type fiets: stads- en trekking e-bike

Unique eigenschappen:

De Gamma is een perfect ontworpen en uitgevoerde multi e-bike. Een werkpaard om veilig en comfortabel op elk terrein te rijden. Made in Denmark. Beschikt over de sterke 250W/36V middenmotor van Promovec met geïntegreerde controller, snelheidssensor en freewheel.

Voorzien van het revolutionaire Promovec connect+ systeem: combinatie van  controller voor aan/uit en weergave van het batterijniveau en ondersteuningsniveau. U kunt uw smartphone als display gebruiken.

Italwin / Pearl

v.a. € 1.949,- incl. btw

Merk: Italwin
Model: Pearl
Type fiets: elektrische stadsfiets/tourbike voor dames

Unique eigenschappen:

Het merk Italwin is onderdeel van Europa’s grootste e-bike fabrikant, de FIVE Group, in Italie. Bij de Italwin draait alles om techniek, innovatie én het bijzondere design. De Pearl is de meest verkochte e-bike voor dames. Ontwikkeld voor sportief rijden in de stad, maar ook uitstekend geschikt voor toertochten. Uitgevoerd met de FIVE F90 midden motor, die extreem stil is en met zijn koppel van 90 Nm altijd maximale ondersteuning geeft.

Italwin / Trail Advanced

v.a. € 2.199,- incl. btw

Merk: IItalwin
Model: Trail Advanced m/v
Type fiets: elektrische stadsfiets / tourbike

Unique eigenschappen:

Het merk Italwin is onderdeel van Europa’s grootste e-bike fabrikant, de FIVE Group, in Italie. Bij de Italwin draait alles om techniek, innovatie én het bijzondere design. De Trail Advanced is sportieve stadsfiets en tegelijk een allround tourbike voor buitenritten. De geruisloze Five F90 250 Watt middenmotor met zijn 90Nm koppel kan alle soorten terrein aan. De 504Wh batterij levert bovendien een flinke actieradius.

Italwin / K2 XL Italia

v.a. € 1.599,- incl. btw

Merk: Italwin
Model: K2 XL Italia
Type fiets: elektrische vouwfiets

Unique eigenschappen:

De K2 XL Italia is een intelligente vouwfiets met een groot gebruiksgemak. Deze fiets is supersnel in/uitvouwbaar in slechts 3 bewegingen. Door zijn innovatieve 3’’ wide-tread banden is hij geschikt voor elk terrein. De motorondersteuning software heeft maar liefst 5 standen, inclusief een soft stand voor de start, wat zorgt voor een optimaal rijcomfort.

Moto Parilla / Carbon SUV

€ 5.999,- incl. btw

Merk: Moto Parilla
Model: Carbon SUV
Type fiets: elektrische design fiets / fat bike

Unique eigenschappen:

Een indrukwekkende verschijning, de Carbon SUV van Moto Parillo. Deze e-bike heeft het stoere uiterlijk van een motorfiets, is ontworpen voor ruig terrein maar is ook perfect geschikt als stadsfiets. Het bijzondere carbon frame maakt deze fiets stijf en flexibel tegelijk. De opvallend brede banden zorgen voor maximale grip en balans op elk terrein. De Carbon SUV  is daarom geschikt voor beginners en ervaren bikers.

uniquebikes leaos pure carbon fiets elektrische fiets e-bike

Leaos / Pure

v.a. € 5.199,- incl. btw

Merk: Leaos
Model: Pure
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

Met de Leaos Pure heeft ontwerper Danielle Orfano de link gelegd tussen de mens, techniek, design en duurzaamheid. Het frame van de Leaos is gemaakt van carbonfibre. De batterij is uitneembaar in het frame gebouwd (500 Watt, Duits fabricaat BMZ). Het stuur heeft een digitale display met bluetooth verbinding voor een gepersonaliseerde app. De eenvoudige opstap, de wendbaarheid, het lage gewicht en de optimale gewichtsverdeling resulteren in een ongekende rijbeleving.

uniquebikes leaos pressed white design

Leaos / Pressed

v.a. € 3.339,- incl. btw

Merk: Leaos
Model: Pressed E-bike
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De Leaos is uniek vanwege zijn geperste aluminium frame. Het design is van de Italiaanse Harry Thaler, tevens bedenker van de geperste stoel. Het realiseren van een perfect evenwicht is het leidende principe achter het bijzondere frame. Het resultaat is een buitengewoon gebruiksvriendelijke, wendbare fiets met een sterke motor, een laag gewicht en een bijzonder design.

Tecnobike / NSR RSE1 Urban

v.a. € 3.499,- incl. btw

Merk: Tecnobike/NSR
Model: RSE1 Urban 27,5″
Type fiets: elektrische stadsfiets / MTB

Unique eigenschappen:

Geen weg te steil, geen uitdaging te groot: de NSR RSE1 Urban met de Bosch Performance Line CX 250 W is gemaakt voor veeleisende fietsers. Bijzonder licht en compact, tegelijk extreem krachtig en efficiënt. In de E-MTB modus geeft deze bike altijd het juiste vermogen, op precies het juiste moment. Perfect gedoseerde ondersteuning tot 340%! Uw rijplezier beleeft met deze fiets een nieuw hoogtepunt.

Tecnobike / NSR Positive+

v.a. € 2.799,- incl. btw

Merk: Tecnobike/NSR
Model: Positive+ m/v
Type fiets: elektrische stadsfiets

Unique eigenschappen:

Of je nu ’s ochtends naar kantoor gaat of ’s avonds naar een restaurant: met de Active Line wordt stedelijke mobiliteit weer een plezier, zelfs in de spits! De harmonisch gedoseerde acceleratie en de nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u of in de Off-modus maken elke rit een belevenis – en een elegante statement. De Bosch Powertube 500 Watt zorgt voor een flinke actieradius.

uniquebikes pininfarina e-voluzione desin

Pininfarina / Evolutione

v.a. € 5.999,- incl. btw

Merk: Pininfarina
Model: Evolutione
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De Pininfarina E-voluzione is op veel manieren innovatief. Het sleutelwoord is integratie. Ontwikkeld vanuit een holistische ontwerpfilosofie zijn alle essentiële onderdelen van de fiets perfect geïntegreerd: de batterij (gepatenteerde technologie), middenmotor, stuur en stuurpen, de cockpit, alle kabels en draden en de besturingselektronica. De boordcomputer (display in kleur) is in de bovenbuis geïntegreerd. Bekroond met vele designprijzen zoals de German Design Award 2016, 2017 en 2018.

V-Ita / V1 E-volution

v.a. € 1.899,- incl. btw

Merk: V-Ita
Model: V1 E-volution
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De V-Ita E-volution een icoon. De nieuwe interpretatie van een persoonlijke unieke e-bike stadsfiets. De kleuren van de V-Ita zijn volledig te personaliseren. Zo creëer je jouw eigen absoluut unieke design voor je stadsfiets. V-Ita heeft een geraffineerde look, buitengewone rijprestaties en is uitzonderlijk comfortabel. Het hoogwaardig aluminiumframe zonder lasnaden (gepatenteerd) geeft deze e-bike een uitstraling van puurheid en elegantie.

Wayel / E-Bit S

Actieprijs van € 1.399,- voor € 1.259,- incl. btw

Merk: Wayel
Model: E-Bit S
Type fiets: elektrische vouwfiets

Unique eigenschappen:

De Wayel aluminium vouwfiets wordt in Italië ontwikkeld door de grootste fietsenproducent in Europa, de Five Group. De fiets is supersnel in/uitvouwbaar in slechts 3 bewegingen binnen 30 seconden. Standaard voorzien van een soft start motorondersteuning. Een intelligente vouwfiets met een groot gebruiksgemak.

Geselecteerd voor de AD fietstest voor best geteste elektrische vouwfiets van 2019! Lees het op www.fietstest.nl.

Unique Bikes / Chopper Old Harley

V.a. € 2.099,- incl. btw

Merk: Unique Bikes Chopper
Model: Old Harley 1945
Type fiets: Chopper e-bike

Unique eigenschappen:

De Chopper Old Harley heeft een historisch design: het is kopie van de in de Tweede Wereldoorlog gebruikte 125 CC Harley Army motorfiets. Ontworpen om onder de meest moeilijke omstandigheden te functioneren, met zijn ruige, stevige en breukvrij frame. Ondersteund door een 250W Bafang motor met een 45Nm koppel.

Superstoere bike met een geweldig rijcomfort.

Unique Bikes / Chopper FAT Harley

V.a. € 2.199,- incl. btw

Merk: Unique Bikes Chopper
Model: FAT Harley
Type fiets: Chopper e-bike

Unique eigenschappen:

De FAT Harley heeft net als de Old Harley een historisch design. De FAT is een echte eyecatcher en staat voor een lifestyle. Ontworpen om onder de meest moeilijke omstandigheden te functioneren, met zijn ruige, stevige en breukvrij frame. Ondersteund door een 250W Bafang motor met een 45Nm koppel.

Superstoere bike met een geweldig rijcomfort.