fbpx

UNIQUE BIKES FOR UNIQUE PEOPLE

Elektrische fietsen, maar dan anders. Bij Unique Bikes is elke fiets speciaal.

Laat u verrassen door de bijzondere rijeigenschappen en innovatieve designs. E-bikes waarbij de batterij subtiel en onzichtbaar in het frame is geïntegreerd.

Unique Bikes - Laatste voorraadmodellen
Unique Bikes: Batribike - Perdu

Batribike / Perdu

Laatste modellen: van € 1.699,- voor € 1.449,- incl. btw (uitvoering met terugtraprem)
Laatste modellen: van € 1.899,- voor € 1.649,- incl. btw (uitvoering achterrem met rollerbrake)

Merk: Batribike
Model: Perdu

Unique eigenschappen:

De elegante Perdu die er niet uitziet als een e-bike met de in de kettingkast onzichtbaar ingebouwde 346 W batterij is gemaakt voor veeleisende fietsers, die een sierlijke stadsfiets zoeken. Bijzonder licht en compact, tegelijk extreem krachtig en efficiënt. Made in Denmark.

Voorzien van het revolutionaire Promovec connect+ systeem: combinatie van controller voor aan/uit en weergave van het batterijniveau en ondersteuningsniveau. Uw smartphone kunt u als display gebruiken! Zeer stabiele e-bike.

Unique Bikes: NSR Positive + Woman

Tecnobike / NSR Positive+

Laatste modellen: v.a. € 2.799,- incl. btw
Aktieprijs: nu voor € 2.499,-

Merk: Tecnobike/NSR
Model: Positive+

Unique eigenschappen:

Of je nu ’s ochtends naar kantoor gaat of ’s avonds naar een restaurant: met de Active Line wordt stedelijke mobiliteit weer een plezier, zelfs in de spits! De harmonisch gedoseerde acceleratie en de nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u of in de Off-modus maken elke rit een belevenis – en een elegante statement. De Bosch Powertube 500 Watt zorgt voor een flinke actieradius.

Unique Bikes: Italwin - K2XL

Italwin / K2 XL Italia

v.a. € 1.659,- incl. btw

Merk: Italwin
Model: K2 XL Italia
Type fiets: elektrische vouwfiets

Unique eigenschappen:

De K2 XL Italia is een intelligente vouwfiets met een groot gebruiksgemak. Deze fiets is supersnel in/uitvouwbaar in slechts 3 bewegingen. Door zijn innovatieve 3’’ wide-tread banden is hij geschikt voor elk terrein. De motorondersteuning software heeft maar liefst 5 standen, inclusief een soft stand voor de start, wat zorgt voor een optimaal rijcomfort.

Unique Bikes: Chopper - Old Harley

Unique Bikes / Chopper Old Harley

V.a. € 2.499,- incl. btw
Meerprijs bagagedrager € 139,- incl. btw

Merk: Unique Bikes Chopper
Model: Old Harley 1945

Unique eigenschappen:

De Chopper Old Harley heeft een historisch design: het is kopie van de in de Tweede Wereldoorlog gebruikte 125 CC Harley Army motorfiets. Ontworpen om onder de meest moeilijke omstandigheden te functioneren, met zijn ruige, stevige en breukvrij frame. Ondersteund door een 250W Bafang motor met een 45Nm koppel.

Superstoere bike met een geweldig rijcomfort.

Unique Bikes: Chopper - Fat Harley

Unique Bikes / Chopper FAT Harley

V.a. € 2.599,- incl. btw

Merk: Unique Bikes Chopper
Model: FAT Harley

Unique eigenschappen:

De FAT Harley heeft net als de Old Harley een historisch design. De FAT is een echte eyecatcher en staat voor een lifestyle. Ontworpen om onder de meest moeilijke omstandigheden te functioneren, met zijn ruige, stevige en breukvrij frame. Ondersteund door een 250W Bafang motor met een 45Nm koppel.

Superstoere bike met een geweldig rijcomfort.

Unique Bikes: Leaos - Pressed

Leaos / Pressed

v.a. € 3.339,- incl. btw

Merk: Leaos
Model: Pressed e-bike

Unique eigenschappen:

De Leaos is uniek vanwege zijn geperste aluminium frame. Het design is van de Italiaanse Harry Thaler, tevens bedenker van de geperste stoel. Het realiseren van een perfect evenwicht is het leidende principe achter het bijzondere frame. Het resultaat is een buitengewoon gebruiksvriendelijke, wendbare fiets met een sterke motor, een laag gewicht en een bijzonder design.

Unique Bikes: Pininfarina - E-voluzione

Pininfarina / E-voluzione

v.a. € 5.999,- voor € 4.999,- incl. btw*

Merk: Pininfarina
Model: E-voluzione
Type: Citybike

* Het betreft hier een z.g.n. showroom verkoopaanbieding, d.w.z. alleen de e-bikes zoals gezien in de showroom, in die uitvoering en als ervaren bij het proefrijden wordt voor de aanbiedingsprijs verkocht
Gewenste wijzigingen in uitvoering, kleur e.d. betekent onmiddellijk weer een verkoopprijs v.a. € 5.999,-

Unique eigenschappen:

De Pininfarina E-voluzione is op veel manieren innovatief. Het sleutelwoord is integratie. Ontwikkeld vanuit een holistische ontwerpfilosofie zijn alle essentiële onderdelen van de fiets perfect geïntegreerd: de batterij (gepatenteerde technologie), middenmotor, stuur en stuurpen, de cockpit, alle kabels en draden en de besturingselektronica. De boordcomputer (display in kleur) is in de bovenbuis geïntegreerd. Bekroond met vele designprijzen zoals de German Design Award 2016, 2017 en 2018.