fbpx

UNIQUE BIKES FOR UNIQUE PEOPLE

Elektrische fietsen, maar dan anders. Bij Unique Bikes is elke fiets speciaal.

Laat u verrassen door de bijzondere rijeigenschappen en innovatieve designs. E-bikes waarbij de batterij subtiel en onzichtbaar in het frame is geïntegreerd.

Unique Bikes: Batribike - Perdu

Batribike / Perdu

Fabrieksprijs van € 1.899,- nu slechts €1.499,- incl. btw
Meerprijs extra handrem, geen terugtraprem met een Shimano Rollerbrake € 150,- incl. btw

Extra aanbieding aankoop via uitgestelde betaling. U betaalt direct bij levering € 1.285,- incl. btw. De rest per maand € 17,25 (over 24 maanden). Geen BKR registratie, geen rente!

Merk: Batribike
Model: Perdu

Unique eigenschappen:

Een elektrische stadsfiets, die niet als zodanig is te herkennen. Made in Denmark!

Bij deze elegante Perdu is de 346 Wh batterij onzichtbaar ingebouwd in de kettingkast. De controller voor aan en uit en de weergave van batterijcapaciteit evenals het motor ondersteuningsniveau is onopvallend aanwezig op het stuur. Deze controller is voorzien van het revolutionaire Promovec connect+ systeem, waarmee u uw smartphone als display kan gebruiken!

Unique Bikes: Italwin - K2XL

Italwin / K2 XL Italia

van € 1.649,- nu tijdelijk voor € 1.499,- incl. btw

Merk: Italwin
Model: K2 XL Italia
Type fiets: elektrische vouwfiets

Unique eigenschappen:

De K2 XL Italia is een intelligente vouwfiets met een groot gebruiksgemak. Deze fiets is supersnel in/uitvouwbaar in slechts 3 bewegingen. Door zijn innovatieve 3’’ wide-tread banden is hij geschikt voor elk terrein. De motorondersteuning software heeft maar liefst 5 standen, inclusief een soft stand voor de start, wat zorgt voor een optimaal rijcomfort.

Unique Bikes: Chopper - Old Harley

Unique Bikes / Chopper Old Harley

V.a. € 2.499,- incl. btw
Meerprijs bagagedrager € 139,- incl. btw

Merk: Unique Bikes Chopper
Model: Old Harley 1945

Unique eigenschappen:

De Chopper Old Harley heeft een historisch design: het is kopie van de in de Tweede Wereldoorlog gebruikte 125 CC Harley Army motorfiets. Ontworpen om onder de meest moeilijke omstandigheden te functioneren, met zijn ruige, stevige en breukvrij frame. Ondersteund door een 250W Bafang motor met een 45Nm koppel.

Superstoere bike met een geweldig rijcomfort.

Unique Bikes: Chopper - Fat Harley

Unique Bikes / Chopper FAT Harley

V.a. € 2.599,- incl. btw

Merk: Unique Bikes Chopper
Model: FAT Harley

Unique eigenschappen:

De FAT Harley heeft net als de Old Harley een historisch design. De FAT is een echte eyecatcher en staat voor een lifestyle. Ontworpen om onder de meest moeilijke omstandigheden te functioneren, met zijn ruige, stevige en breukvrij frame. Ondersteund door een 250W Bafang motor met een 45Nm koppel.

Superstoere bike met een geweldig rijcomfort.

Unique Bikes: Leaos - Pressed

Leaos / Pressed

v.a. € 3.339,- incl. btw

Merk: Leaos
Model: Pressed e-bike

Unique eigenschappen:

De Leaos is uniek vanwege zijn geperste aluminium frame. Het design is van de Italiaanse Harry Thaler, tevens bedenker van de geperste stoel. Het realiseren van een perfect evenwicht is het leidende principe achter het bijzondere frame. Het resultaat is een buitengewoon gebruiksvriendelijke, wendbare fiets met een sterke motor, een laag gewicht en een bijzonder design.