UNIQUE BIKES FOR UNIQUE PEOPLE

Elektrisch fietsen, maar dan anders. E-bikes die verwonderen door hun unieke rijeigenschappen. De batterij is onzichtbaar weggewerkt in het frame. Het design als perfecte balans tussen schoonheid en functionaliteit.

uniquebikes leaos pure carbon fiets elektrische fiets e-bike

Leaos / Pure

v.a. € 5.199,- incl. btw

Merk: Leaos
Model: Pure
Type fiets: elektrische design fiets
Wielmaat: 27,5”
Materiaal: carbonfibre

Unique eigenschappen:

Met de Leaos Pure is de link gelegd tussen de mens, duurzaamheid, design, technologie, innovatie en milieubelangen, aldus Danielle Orfano, de Italiaanse ontwerper van deze super gebruiksvriendelijke fiets. En dat klopt! De batterij is uitneembaar in het frame gebouwd (500 Watt, Duits fabricaat BMZ). Het stuur heeft een digitale display met bluetooth verbinding voor een gepersonaliseerde app; het vermogen van de batterij is digitaal af te lezen in het frame. De eenvoudige opstap, de wendbaarheid, het lage gewicht en de optimale gewichtsverdeling resulteren in een ongekende rijbeleving.

uniquebikes leaos pressed white design

Leaos / Pressed

v.a. € 3.129,- incl. btw

Merk: Leaos
Model: Pressed
Type fiets: elektrische design fiets
Wielmaat: 28″
Materiaal: aluminium

Unique eigenschappen:

De Leaos is de eerste single speed e-bike met uitneembare batterij. De batterij is volledig weggewerkt in de bovenste framebuis en alle componenten zijn volledig geïntegreerd in het frame. De Leaos is uitgevoerd met Sitael e-mobility met GPS-diefstalbeveiliging, diagnostiek en stand-alone app. Het resultaat is een zeer gebruiksvriendelijke, wendbare fiets met een sterke motor, een laag gewicht en een bijzonder ontwerp. Frame afmeting geschikt voor 170/195 cm. Uitgevoerd met achterwiel motor Bafang 250 Watt.

uniquebikes fiat 500 folding ebike

Fiat 500 E-bike

introductieprijs € 999,- incl. btw

Merk: Fiat
Model: E-bike 500
Type fiets: elektrische design fiets
Wielmaat: 16″ en 20″
Kleur: wit, rood en zwart

Unique eigenschappen:

Deze compacte elektrische vouwfiets is onder licentie van Fiat in Italië ontwikkeld. De looks, de kleuren en de kwaliteit zijn gekopieerd van de Fiat 500 auto. Kenmerkend is het prachtige design, de ultra compacte vouwbaarheid (vouwbaar in een paar seconden!) en de uitneembare LG-batterij.

uniquebikes pininfarina e-voluzione desin

Pininfarina / Evolutione

v.a. € 5.999,- incl. btw

Merk: Pininfarina
Model: Evolutione
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De Pininfarina E-voluzione is op veel manieren innovatief. Het sleutelwoord is integratie. Ontwikkeld vanuit een holistische ontwerpfilosofie zijn alle essentiële onderdelen van de fiets perfect geïntegreerd: de batterij (gepatenteerde technologie), middenmotor, stuur en stuurpen, de cockpit, alle kabels en draden en de besturingselektronica. De boordcomputer (display in kleur) is in de bovenbuis geïntegreerd. Bekroond met vele designprijzen zoals de German Design Award 2017 en 2018.

Unique E-bike 2050

v.a. € 1.499,- incl. btw

Merk: Unique
Model: E-bike 2050
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

Elk tijdperk heeft zijn iconen. Neem de E-bike Unique 2050. Elegant, geraffineerd design, buitengewone rijprestaties en uitzonderlijk comfortabel. Het hoogwaardig aluminiumframe zonder lasnaden (gepatenteerd) geeft deze e-bike een uitstraling van puurheid en elegantie.