UNIQUE BIKES FOR UNIQUE PEOPLE

Elektrisch fietsen maar dan wel anders. E-bikes die ons inspireren, die gezien willen worden om wat ze zijn, die verwonderen in schoonheid. Unieke e-bikes, die niet als zodanig uit het ontwerp herkenbaar zijn. Geen zichtbare batterij, wel uitzonderlijke rijeigenschappen, een prachtig design en ook nog eens een te personaliseren E-bike.

uniquebikes leaos pure carbon fiets elektrische fiets e-bike

Leaos / Pure

Merk: Leaos
Model: Pure
Type fiets: elektrische design fiets
Wielmaat: 27,5”
Materiaal: carbonfibre

Unique eigenschappen:

Gebruiksvriendelijk fietsen, digitale batterij vermogen weergave in frame gebouwd. Digitale display op het stuur met bluetooth verbinding voor een gepersonaliseerde App. Batterij uitneembaar in frame gebouwd, 500 Watt (Duits) fabricaat BMZ. Krachtoverbrenging Gates Carbon riem en Nuvinci traploze eindeloze automatische schakelingen.

uniquebikes leaos pressed white design

Leaos / Pressed

Merk: Leaos
Model: Pressed
Type fiets: elektrische design fiets
Wielmaat: 28″
Materiaal: aluminium

Unique eigenschappen:

De Leaos is de eerste single speed e-bike met uitneembare batterij. De batterij is volledig weggewerkt in de bovenste framebuis en alle componenten zijn volledig geïntegreerd in het frame. De Leaos is uitgevoerd met Sitael e-mobility met GPS-diefstalbeveiliging, diagnostiek en stand-alone App. Het resultaat is een zeer gebruiksvriendelijke, wendbare fiets met een sterke motor, een laag gewicht en een bijzonder ontwerp. Frame afmeting geschikt voor 170/195 cm. Uitgevoerd met achterwiel motor Bafang 250 Watt.

uniquebikes fiat 500 folding ebike

Fiat 500 E-bike

Merk: Fiat
Model: E-bike 500
Type fiets: elektrische design fiets
Wielmaat: 16″ en 20″
Kleur: wit, rood en zwart

Unique eigenschappen:

Deze kleine compacte elektrische vouwfiets is onder licentie van Fiat in Italië ontwikkeld. De looks, de kleuren en de kwaliteit zijn gekopieerd van de Fiat 500 auto. Kenmerkend is het prachtige design, de ultracompacte vouwbaarheid, (in een paar seconden in vouwbaar) en de uitneembare LG-batterij.

uniquebikes pininfarina e-voluzione desin

Pininfarina / Evolutione

Merk: Pininfarina
Model: Evolutione
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De Pininfarina E-voluzione is op veel manieren innovatief. Het sleutelwoord van het totale project wordt integratie genoemd. Ontwikkeld vanuit een holistische ontwerpfilosofie, zijn alle essentiële onderdelen perfect geïntegreerd in de fiets: de batterij (gepatenteerde technologie), middenmotor, stuur en stuurpen, de cockpit, alle kabels en draden en de besturingselektronica. De boorcomputer (display in kleur) in bovenbuis geïntegreerd. Bekroond met vele designprijzen zoals de German Design Award 2017 en 2018.

Unique E-bike 2050

Merk: Unique
Model: E-bike 2050
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

Als elk tijdperk wordt gekenmerkt door een icoon, die zijn tijd ver vooruit is, kan je daar ook de E-bike Unique 2050 toerekenen. Laat u betoveren door de elegante, charmante, geraffineerde designlijnen, de buitengewone prestaties en het unieke rijcomfort. Het hoogwaardig aluminiumframe zonder lasnaden (gepattenteerd) geeft de bike een uitstraling van puurheid en elegantie.