UNIQUE BIKES FOR UNIQUE PEOPLE

Elektrische fietsen, maar dan anders. Bij Unique Bikes is elke fiets speciaal.

Laat u verrassen door de bijzondere rijeigenschappen en innovatieve designs. E-bikes waarbij de batterij subtiel en onzichtbaar in het frame is geïntegreerd.

BizoBike / Cruiser

v.a. € 1.899,- incl. btw

Merk: BizoBike
Model: Cruiser
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De Cruiser is opnieuw een innovatief ontwerp van Bizobike, ditmaal een uitgekiende combinatie van nostalgie en moderne styling. Het resultaat is een bijzonder aantrekkelijke e-bike met een retro look. Tegendraads en eigenzinnig. Met een chique uitstraling.

BizoBike / One

v.a. € 1.399,- incl. btw

Merk: BizoBike
Model: One
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De One is alweer een innovatief ontwerp van Bizobike: het overbrugt de afstand tussen de elektrische fiets en een grote groep jonge moderne mensen. Het ontwerp is compleet anders dan de ‘standaard’ e-bike. Het design is strak en minimalistisch. Nergens een overbodig element, de One bundelt louter de essentiële functies van de fiets. De batterij is onzichtbaar weggewerkt in het frame.

Italwin / K2 XL Italia

v.a. € 1.559,- incl. btw

Merk: Italwin
Model: K2 XL Italia
Type fiets: elektrische vouwfiets

Unique eigenschappen:

De K2 XL Italia is een intelligente vouwfiets met een groot gebruiksgemak. Deze fiets is supersnel in/uitvouwbaar in slechts 3 bewegingen. Door zijn innovatieve 3’’ wide-tread banden is hij geschikt voor elk terrein. De motorondersteuning software heeft maar liefst 5 standen, inclusief een soft stand voor de start, wat zorgt voor een optimaal rijcomfort.

uniquebikes leaos pressed white design

Leaos / Pressed

v.a. € 3.129,- incl. btw

Merk: Leaos
Model: Pressed E-bike
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De Leaos is uniek vanwege zijn geperste aluminium frame. Het design is van de Italiaanse Harry Thaler, tevens bedenker van de geperste stoel. Het realiseren van een perfect evenwicht is het leidende principe achter het bijzondere frame. Het resultaat is een buitengewoon gebruiksvriendelijke, wendbare fiets met een sterke motor, een laag gewicht en een bijzonder design.

uniquebikes leaos pure carbon fiets elektrische fiets e-bike

Leaos / Pure

v.a. € 5.199,- incl. btw

Merk: Leaos
Model: Pure
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

Met de Leaos Pure heeft ontwerper Danielle Orfano de link gelegd tussen de mens, techniek, design en duurzaamheid. Het frame van de Leaos is gemaakt van carbonfibre. De batterij is uitneembaar in het frame gebouwd (500 Watt, Duits fabricaat BMZ). Het stuur heeft een digitale display met bluetooth verbinding voor een gepersonaliseerde app. De eenvoudige opstap, de wendbaarheid, het lage gewicht en de optimale gewichtsverdeling resulteren in een ongekende rijbeleving.

Moto Parilla / Carbon SUV

€ 5.999,- incl. btw

Merk: Moto Parilla
Model: Carbon SUV
Type fiets: elektrische design fiets / fat bike

Unique eigenschappen:

Een indrukwekkende verschijning, de Carbon SUV van Moto Parillo. Deze e-bike heeft het stoere uiterlijk van een motorfiets, is ontworpen voor ruig terrein maar is ook perfect geschikt als stadsfiets. Het bijzondere carbon frame maakt deze fiets stijf en flexibel tegelijk. De opvallend brede banden zorgen voor maximale grip en balans op elk terrein. De Carbon SUV  is daarom geschikt voor beginners en ervaren bikers.

uniquebikes pininfarina e-voluzione desin

Pininfarina / Evolutione

v.a. € 5.999,- incl. btw

Merk: Pininfarina
Model: Evolutione
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De Pininfarina E-voluzione is op veel manieren innovatief. Het sleutelwoord is integratie. Ontwikkeld vanuit een holistische ontwerpfilosofie zijn alle essentiële onderdelen van de fiets perfect geïntegreerd: de batterij (gepatenteerde technologie), middenmotor, stuur en stuurpen, de cockpit, alle kabels en draden en de besturingselektronica. De boordcomputer (display in kleur) is in de bovenbuis geïntegreerd. Bekroond met vele designprijzen zoals de German Design Award 2016, 2017 en 2018.

Unique Bikes - E-bike 2050

v.a. € 1.499,- incl. btw

Merk: Unique Bikes
Model: E-bike 2050
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

Elk tijdperk heeft zijn iconen. Neem de E-bike 2050 van Unique Bikes. De nieuwe interpretatie van een stadsfiets. Een geraffineerd design, buitengewone rijprestaties en uitzonderlijk comfortabel. Het hoogwaardig aluminiumframe zonder lasnaden (gepatenteerd) geeft deze e-bike een uitstraling van puurheid en elegantie.

Geselecteerd voor de AD fietstest voor best geteste elektrische stadsfiets van 2019! Lees het op www.fietstest.nl.

Wayel E-Bit S

v.a. € 1.399,-- incl. btw

Merk: Wayel
Model: E-Bit S
Type fiets: elektrische vouwfiets

Unique eigenschappen:

De Wayel aluminium vouwfiets wordt in Italië ontwikkeld door de grootste fietsenproducent in Europa, de Five Group. De fiets is supersnel in/uitvouwbaar in slechts 3 bewegingen binnen 30 seconden. Standaard voorzien van een soft start motorondersteuning. Een intelligente vouwfiets met een groot gebruiksgemak.

Geselecteerd voor de AD fietstest voor best geteste elektrische vouwfiets van 2019! Lees het op www.fietstest.nl.