UNIQUE BIKES FOR UNIQUE PEOPLE

Elektrische fietsen, maar dan anders. Bij Unique Bikes is elke fiets speciaal.

Laat u verrassen door de bijzondere rijeigenschappen en innovatieve designs. E-bikes waarbij de batterij subtiel en onzichtbaar in het frame is geïntegreerd.

uniquebikes-bizobike-cruiser-totaal

BizoBike / Cruiser (momenteel uitverkocht, alternatief de Old Harley of Fat Harley?)

v.a. € 1.899,- incl. btw

Merk: BizoBike
Model: Cruiser
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De Cruiser is opnieuw een innovatief ontwerp van Bizobike, ditmaal een uitgekiende combinatie van nostalgie en moderne styling.

Het resultaat is een bijzonder aantrekkelijke e-bike met een retro look. Tegendraads en eigenzinnig. Met een chique uitstraling.

uniquebikes-bizobike-one-black

BizoBike / One

v.a. € 1.399,- incl. btw

Merk: BizoBike
Model: One
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De One is alweer een innovatief ontwerp van Bizobike: het overbrugt de afstand tussen de elektrische fiets en een grote groep jonge moderne mensen.

Het ontwerp is compleet anders dan de ‘standaard’ e-bike. Het design is strak en minimalistisch. Nergens een overbodig element, de One bundelt louter de essentiële functies van de fiets. De batterij is onzichtbaar weggewerkt in het frame.

perdu-batribike-female-black_1024x640

Batribike / Perdu

v.a. € 1.699,- incl. btw

Merk: Batribike
Model: Perdu
Type fiets: elektrische stadsfiets

Unique eigenschappen:

De elegante Perdu die er niet uitziet als een e-bike met de in de kettingkast onzichtbaar ingebouwde 346 W batterij is gemaakt voor veeleisende fietsers, die een sierlijke stadsfiets zoeken.Bijzonder licht en compact, tegelijk extreem krachtig en efficiënt. Made in Denmark.

Voorzien van het revolutionaire Promovec connect+ systeem: combinatie van controller voor aan/uit en weergave van het batterijniveau en ondersteuningsniveau. Uw smartphone kunt u als display gebruiken! Zeer stabiele e-bike.

batrikbike gamma dames

Batribike / Gamma

v.a. € 2.099,- incl. btw

Merk: Batribike
Model: Gamma S en X
Type fiets: stads- en trekking e-bike

Unique eigenschappen:

De Gamma is een perfect ontworpen en uitgevoerde multi e-bike. Een werkpaard om veilig en comfortabel op elk terrein te rijden. Made in Denmark. Beschikt over de sterke 250W middenmotor met een koppel van 70 Nm van Promovec met geïntegreerde controller, snelheidssensor en freewheel. LCD display.

nabula-goede-foto

Batribike / Nebula

Merk: Batribike
Model: Nebula 7
Type fiets: e-bike / stadsfiets

Unique eigenschappen:

De Nebula 7 is al jaren de meest verkochte e-bike van Promovec. Een vlot gelijnde elektrische fiets met een sterke 33Nm Promovec voorwielmotor, Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf en krachtige Promovec accu met 468 Wh. Actieradius tot 100 km. LED display met 5 ondersteuningen. Comfortabel verend zadel, vaste voorvork, krachtige Tektro v-remmen (voor en achter), Shimano terugtraprem en verstelbaar stuur. Goed in balans en rijdt als een zonnetje.

uniquebikes-italwin-totaal

Italwin / K2 XL Italia

v.a. € 1.599,- incl. btw

Merk: Italwin
Model: K2 XL Italia
Type fiets: elektrische vouwfiets

Unique eigenschappen:

De K2 XL Italia is een intelligente vouwfiets met een groot gebruiksgemak. Deze fiets is supersnel in/uitvouwbaar in slechts 3 bewegingen. Door zijn innovatieve 3’’ wide-tread banden is hij geschikt voor elk terrein. De motorondersteuning software heeft maar liefst 5 standen, inclusief een soft stand voor de start, wat zorgt voor een optimaal rijcomfort.

uniquebikes-moto_parilla-totaal

Moto Parilla / Carbon SUV

€ 5.999,- incl. btw

Merk: Moto Parilla
Model: Carbon SUV
Type fiets: elektrische design fiets / fat bike

Unique eigenschappen:

Een indrukwekkende verschijning, de Carbon SUV van Moto Parillo. Deze e-bike heeft het stoere uiterlijk van een motorfiets, is ontworpen voor ruig terrein maar is ook perfect geschikt als stadsfiets. Het bijzondere carbon frame maakt deze fiets stijf en flexibel tegelijk. De opvallend brede banden zorgen voor maximale grip en balans op elk terrein. De Carbon SUV  is daarom geschikt voor beginners en ervaren bikers.

uniquebikes pininfarina e-voluzione desin

Pininfarina / Evolutione

v.a. € 5.999,- incl. btw

Merk: Pininfarina
Model: Evolutione
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De Pininfarina E-voluzione is op veel manieren innovatief. Het sleutelwoord is integratie. Ontwikkeld vanuit een holistische ontwerpfilosofie zijn alle essentiële onderdelen van de fiets perfect geïntegreerd: de batterij (gepatenteerde technologie), middenmotor, stuur en stuurpen, de cockpit, alle kabels en draden en de besturingselektronica. De boordcomputer (display in kleur) is in de bovenbuis geïntegreerd. Bekroond met vele designprijzen zoals de German Design Award 2016, 2017 en 2018.

uniquebikes leaos pure carbon fiets elektrische fiets e-bike

Leaos / Pure

v.a. € 5.199,- incl. btw

Merk: Leaos
Model: Pure
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

Met de Leaos Pure heeft ontwerper Danielle Orfano de link gelegd tussen de mens, techniek, design en duurzaamheid. Het frame van de Leaos is gemaakt van carbonfibre. De batterij is uitneembaar in het frame gebouwd (500 Watt, Duits fabricaat BMZ). Het stuur heeft een digitale display met bluetooth verbinding voor een gepersonaliseerde app. De eenvoudige opstap, de wendbaarheid, het lage gewicht en de optimale gewichtsverdeling resulteren in een ongekende rijbeleving.

uniquebikes leaos pressed white design

Leaos / Pressed

v.a. € 3.339,- incl. btw

Merk: Leaos
Model: Pressed E-bike
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De Leaos is uniek vanwege zijn geperste aluminium frame. Het design is van de Italiaanse Harry Thaler, tevens bedenker van de geperste stoel. Het realiseren van een perfect evenwicht is het leidende principe achter het bijzondere frame. Het resultaat is een buitengewoon gebruiksvriendelijke, wendbare fiets met een sterke motor, een laag gewicht en een bijzonder design.

urban-3827-copia

Tecnobike / NSR RSE1 Urban

v.a. € 3.499,- incl. btw

Merk: Tecnobike/NSR
Model: RSE1 Urban 27,5″
Type fiets: elektrische stadsfiets / MTB

Unique eigenschappen:

Geen weg te steil, geen uitdaging te groot: de NSR RSE1 Urban met de Bosch Performance Line CX 250 W is gemaakt voor veeleisende fietsers. Bijzonder licht en compact, tegelijk extreem krachtig en efficiënt. In de E-MTB modus geeft deze bike altijd het juiste vermogen, op precies het juiste moment. Perfect gedoseerde ondersteuning tot 340%! Uw rijplezier beleeft met deze fiets een nieuw hoogtepunt.

tecnobike / nsr positive woman

Tecnobike / NSR Positive+

v.a. € 2.849,- incl. btw

Merk: Tecnobike/NSR
Model: Positive+ m/v
Type fiets: elektrische stadsfiets

Unique eigenschappen:

Of je nu ’s ochtends naar kantoor gaat of ’s avonds naar een restaurant: met de Active Line wordt stedelijke mobiliteit weer een plezier, zelfs in de spits! De harmonisch gedoseerde acceleratie en de nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u of in de Off-modus maken elke rit een belevenis – en een elegante statement. De Bosch Powertube 500 Watt zorgt voor een flinke actieradius.

v-ita-wit-licht-blauw.

V-Ita / V1 E-volution

v.a. € 1.899,- incl. btw

Merk: V-Ita
Model: V1 E-volution
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De V-Ita E-volution een icoon. De nieuwe interpretatie van een persoonlijke unieke e-bike stadsfiets. De kleuren van de V-Ita zijn volledig te personaliseren. Zo creëer je jouw eigen absoluut unieke design voor je stadsfiets. V-Ita heeft een geraffineerde look, buitengewone rijprestaties en is uitzonderlijk comfortabel. Het hoogwaardig aluminiumframe zonder lasnaden (gepatenteerd) geeft deze e-bike een uitstraling van puurheid en elegantie.

uniquebikes-wayel-totaal

Wayel / E-Bit S

Actieprijs van € 1.399,- voor € 1.259,- incl. btw

Merk: Wayel
Model: E-Bit S
Type fiets: elektrische vouwfiets

Unique eigenschappen:

De Wayel aluminium vouwfiets wordt in Italië ontwikkeld door de grootste fietsenproducent in Europa, de Five Group. De fiets is supersnel in/uitvouwbaar in slechts 3 bewegingen binnen 30 seconden. Standaard voorzien van een soft start motorondersteuning. Een intelligente vouwfiets met een groot gebruiksgemak.

Geselecteerd voor de AD fietstest voor best geteste elektrische vouwfiets van 2019! Lees het op www.fietstest.nl.

img_9527

Unique Bikes / Chopper Old Harley

V.a. € 2.099,- incl. btw

Merk: Unique Bikes Chopper
Model: Old Harley 1945
Type fiets: Chopper e-bike

Unique eigenschappen:

De Chopper Old Harley heeft een historisch design: het is kopie van de in de Tweede Wereldoorlog gebruikte 125 CC Harley Army motorfiets. Ontworpen om onder de meest moeilijke omstandigheden te functioneren, met zijn ruige, stevige en breukvrij frame. Ondersteund door een 250W Bafang motor met een 45Nm koppel.

Superstoere bike met een geweldig rijcomfort.

img_9547

Unique Bikes / Chopper FAT Harley

V.a. € 2.199,- incl. btw

Merk: Unique Bikes Chopper
Model: FAT Harley
Type fiets: Chopper e-bike

Unique eigenschappen:

De FAT Harley heeft net als de Old Harley een historisch design. De FAT is een echte eyecatcher en staat voor een lifestyle. Ontworpen om onder de meest moeilijke omstandigheden te functioneren, met zijn ruige, stevige en breukvrij frame. Ondersteund door een 250W Bafang motor met een 45Nm koppel.

Superstoere bike met een geweldig rijcomfort.

akita-bakfiets-standalone-bk19pv0600_promovec_cargo_black_matt030718img_6063_psd

Promovec / Akita

v.a. € 2.999,- incl. btw

Merk: Promovec
Model: Akita
Type fiets: elektrische transportfiets

Unique eigenschappen:

Deze fiets is toegerust met het revolutionaire Promovec connect+ systeem. Dat is combinatie van de controller voor aan/uit en weergave van het batterijniveau en het ondersteuningsniveau. Daarnaast kunt u door middel van bluetooth uw smartphone als display gebruiken. Via de gratis app kunt u het volgende aflezen: licht aan/uit, status van de batterij, vermogen, klok, timer, snelheid, motorondersteuningsniveau, gegevens over uw trip, probleemcodes, een route map en last but not least het aantal kilometers dat u nog kan rijden met de batterij!

Steeds meer mensen gaan in en nabij steden wonen. De vraag neemt toe om mooie, hippe trendy en vooral praktische manieren van transport. De Akita is hierop het antwoord. Wat is nou mooier dan het kunnen vermijden van files, tekorten aan parkeerplaatsen en de kosten van parkeren in de stad! Met de Akita is het mogelijk om op een snelle en comfortabele manier door de stad te bewegen en alle boodschappen, kantoorbenodigdheden of alledaagse benodigdheden mee te nemen.

Akita is ontworpen door het Deense design duo byKATO.

loco-1

Swittz Bikes / Loco 1

Merk: Swittz Bikes
Model: Loco 1
Type fiets: e-bike / fatbike

Unique eigenschappen:

In de grote steden Barcelona en Madrid zijn ze een trend geworden en vullen ze de straten met breed glimlachende bikers. Daar kregen ze ook de bijnaam “LOCO”, wel zo gek is dat niet, toch?

Toeren, eventueel zonder trappen met gashendel is loco, het ziet er gek uit. Trap je wel zelf met de e-bikes is dat ook nog eens gezond, sportief en milieuvriendelijk. Maximum snelheid 25 km/u. Wielafmetingen 20 inch. Batterij 375 Wh. Sportief met derailleur 7 versnellingen, ook voor de meest ideale support voor de motor trapondersteuning. Super rijcomfort door de brede ballonbanden.

loco-2

Swittz Bikes / Loco 2

Merk: Swittz Bikes
Model: Loco 2
Type fiets: e-bike / fatbike

Unique eigenschappen:

In de grote steden Barcelona en Madrid zijn ze een trend geworden en vullen ze de straten met breed glimlachende bikers. Daar kregen ze ook de bijnaam “LOCO”, wel zo gek is dat niet, toch?

Toeren, eventueel zonder trappen met gashendel is loco, het ziet er gek uit. Trap je wel zelf met de e-bikes is dat ook nog eens gezond, sportief en milieu vriendelijk. Maximum snelheid 25 Km/u. Wielafmetingen 20 inch. In het frame ingebouwde verlichting voor en achter. Batterij 504 Wh. Sportief met derailleur 7 versnellingen, ook voor de meest ideale support voor de motor trapondersteuning. Super rijcomfort door de brede ballonbanden.