fbpx

UNIQUE BIKES FOR UNIQUE PEOPLE

Elektrische fietsen, maar dan anders. Bij Unique Bikes is elke fiets speciaal.

Laat u verrassen door de bijzondere rijeigenschappen en innovatieve designs. E-bikes waarbij de batterij subtiel en onzichtbaar in het frame is geïntegreerd.

perdu-batribike-female-black_1024x640

Batribike / Perdu

Laatste modellen: van € 1.699,- voor € 1.399,- incl. btw (uitvoering met terugtraprem)
Laatste modellen: van € 1.899,- voor € 1.599,- incl. btw (uitvoering achterrem met rollerbrake)

Merk: Batribike
Model: Perdu
Type fiets: elektrische stadsfiets

Unique eigenschappen:

De elegante Perdu die er niet uitziet als een e-bike met de in de kettingkast onzichtbaar ingebouwde 346 W batterij is gemaakt voor veeleisende fietsers, die een sierlijke stadsfiets zoeken. Bijzonder licht en compact, tegelijk extreem krachtig en efficiënt. Made in Denmark.

Voorzien van het revolutionaire Promovec connect+ systeem: combinatie van controller voor aan/uit en weergave van het batterijniveau en ondersteuningsniveau. Uw smartphone kunt u als display gebruiken! Zeer stabiele e-bike.

nabula-goede-foto

Batribike / Nebula

Laatste modellen: van € 1.499,- voor € 1.299,- incl. btw

Merk: Batribike
Model: Nebula 7
Type fiets: e-bike / stadsfiets

Unique eigenschappen:

De Nebula 7 is al jaren de meest verkochte e-bike van Promovec. Een vlot gelijnde elektrische fiets met een sterke 33Nm Promovec voorwielmotor, Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf en krachtige Promovec accu met 468 Wh. Actieradius tot 100 km. LED display met 5 ondersteuningen. Comfortabel verend zadel, vaste voorvork, krachtige Tektro v-remmen (voor en achter) en verstelbaar stuur. Goed in balans en rijdt als een zonnetje.

unique-s-white

Batribike / Unique

Laatste modellen: van € 2.099,- voor € 1.699,- incl. btw

Merk: Batribike
Model: Unique
Type fiets: stads- en trekking e-bike

Unique eigenschappen:

De Unique is een perfect ontworpen en uitgevoerde multi e-bike. Een werkpaard om veilig en comfortabel op elk terrein te rijden. Made in Denmark. Beschikt over de sterke 250W middenmotor met een koppel van 70 Nm van Promovec met geïntegreerde controller, snelheidssensor en freewheel. LCD display.

tecnobike / nsr positive woman

Tecnobike / NSR Positive+

Laatste modellen: v.a. € 2.799,- incl. btw

Merk: Tecnobike/NSR
Model: Positive+
Type fiets: elektrische stadsfiets

Unique eigenschappen:

Of je nu ’s ochtends naar kantoor gaat of ’s avonds naar een restaurant: met de Active Line wordt stedelijke mobiliteit weer een plezier, zelfs in de spits! De harmonisch gedoseerde acceleratie en de nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u of in de Off-modus maken elke rit een belevenis – en een elegante statement. De Bosch Powertube 500 Watt zorgt voor een flinke actieradius.

uniquebikes-bizobike-one-black

BizoBike / One

v.a. € 1.399,- incl. btw

Merk: BizoBike
Model: One
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De One is alweer een innovatief ontwerp van Bizobike: het overbrugt de afstand tussen de elektrische fiets en een grote groep jonge moderne mensen.

Het ontwerp is compleet anders dan de ‘standaard’ e-bike. Het design is strak en minimalistisch. Nergens een overbodig element, de One bundelt louter de essentiële functies van de fiets. De batterij is onzichtbaar weggewerkt in het frame.

uniquebikes-italwin-totaal

Italwin / K2 XL Italia

v.a. € 1.659,- incl. btw

Merk: Italwin
Model: K2 XL Italia
Type fiets: elektrische vouwfiets

Unique eigenschappen:

De K2 XL Italia is een intelligente vouwfiets met een groot gebruiksgemak. Deze fiets is supersnel in/uitvouwbaar in slechts 3 bewegingen. Door zijn innovatieve 3’’ wide-tread banden is hij geschikt voor elk terrein. De motorondersteuning software heeft maar liefst 5 standen, inclusief een soft stand voor de start, wat zorgt voor een optimaal rijcomfort.

img_9527

Unique Bikes / Chopper Old Harley

V.a. € 2.399,- incl. btw

Merk: Unique Bikes Chopper
Model: Old Harley 1945
Type fiets: Chopper e-bike

Unique eigenschappen:

De Chopper Old Harley heeft een historisch design: het is kopie van de in de Tweede Wereldoorlog gebruikte 125 CC Harley Army motorfiets. Ontworpen om onder de meest moeilijke omstandigheden te functioneren, met zijn ruige, stevige en breukvrij frame. Ondersteund door een 250W Bafang motor met een 45Nm koppel.

Superstoere bike met een geweldig rijcomfort.

img_9547

Unique Bikes / Chopper FAT Harley

V.a. € 2.499,- incl. btw

Merk: Unique Bikes Chopper
Model: FAT Harley
Type fiets: Chopper e-bike

Unique eigenschappen:

De FAT Harley heeft net als de Old Harley een historisch design. De FAT is een echte eyecatcher en staat voor een lifestyle. Ontworpen om onder de meest moeilijke omstandigheden te functioneren, met zijn ruige, stevige en breukvrij frame. Ondersteund door een 250W Bafang motor met een 45Nm koppel.

Superstoere bike met een geweldig rijcomfort.

uniquebikes leaos pressed white design

Leaos / Pressed

v.a. € 3.339,- incl. btw

Merk: Leaos
Model: Pressed E-bike
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De Leaos is uniek vanwege zijn geperste aluminium frame. Het design is van de Italiaanse Harry Thaler, tevens bedenker van de geperste stoel. Het realiseren van een perfect evenwicht is het leidende principe achter het bijzondere frame. Het resultaat is een buitengewoon gebruiksvriendelijke, wendbare fiets met een sterke motor, een laag gewicht en een bijzonder design.

uniquebikes leaos pure carbon fiets elektrische fiets e-bike

Leaos / Pure

v.a. € 5.199,- incl. btw

Merk: Leaos
Model: Pure
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

Met de Leaos Pure heeft ontwerper Danielle Orfano de link gelegd tussen de mens, techniek, design en duurzaamheid. Het frame van de Leaos is gemaakt van carbonfibre. De batterij is uitneembaar in het frame gebouwd (500 Watt, Duits fabricaat BMZ). Het stuur heeft een digitale display met bluetooth verbinding voor een gepersonaliseerde app. De eenvoudige opstap, de wendbaarheid, het lage gewicht en de optimale gewichtsverdeling resulteren in een ongekende rijbeleving.

uniquebikes pininfarina e-voluzione desin

Pininfarina / Evolutione

v.a. € 5.999,- incl. btw

Merk: Pininfarina
Model: Evolutione
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De Pininfarina E-voluzione is op veel manieren innovatief. Het sleutelwoord is integratie. Ontwikkeld vanuit een holistische ontwerpfilosofie zijn alle essentiële onderdelen van de fiets perfect geïntegreerd: de batterij (gepatenteerde technologie), middenmotor, stuur en stuurpen, de cockpit, alle kabels en draden en de besturingselektronica. De boordcomputer (display in kleur) is in de bovenbuis geïntegreerd. Bekroond met vele designprijzen zoals de German Design Award 2016, 2017 en 2018.

motoparilla-carbon-limited-rosso-2000-1030x696

Moto Parilla / Limited Edition 500W

€ 8.299,- incl. btw

Merk: Moto Parilla
Model: Limited Edition 500W
Type fiets: elektrische design fiets / fat bike

Unique eigenschappen:

Een indrukwekkende verschijning, de Carbon SUV van Moto Parilla. Deze e-bike heeft het stoere uiterlijk van een motorfiets, is ontworpen voor ruig terrein maar is ook perfect geschikt als stadsfiets. Het bijzondere carbon frame maakt deze fiets stijf en flexibel tegelijk. De opvallend brede banden zorgen voor maximale grip en balans op elk terrein. De Carbon SUV  is daarom geschikt voor beginners en ervaren bikers.