ONS EXPERIENCE CENTER: UNIQUE

Een showroom waarin wij u alles laten zien wat we als organisatie te bieden hebben. Unique Bikes, in de meeste brede vorm gepresenteerd, op een leuke en inspirerende wijze. Waarbij het eindresultaat van uw bezoek moet zijn: uw meest ultieme fiets beleving en ervaring.  De plek dus van waar uit u de fiets van uw interesse kunt zien, aanvoelen en testen. Binnen fietsen als de ruimte ervoor is, buiten als u de echte praktijk wil ervaren.

Unique Bikes biedt daarnaast nog iets anders: u waant zich in een kunstgalerie. Immers om u heen alles waar u naar kijkt doet u verwonderen in schoonheid en luxe. Luxe kent verschillende definities. Een ervan is dat luxe de functionaliteit van het product overstijgt. De fietsen van Unique Bikes zijn dan ook zo mooi, dat je ze na je fietsrit in de woonkamer of kantoor als decoratie neerzet. De fietsen hebben een rijbeleving die je inspireren om nog meer te gaan fietsen. Attractief, verleidelijk en sensueel. U voelt de passie van de ontwerpers, ervaart hun boodschap, beleefd hun droom. Kom beleven en testen. Proeven doet u ook, een drankje en hapje staan voor u klaar.

Experience Center

Er wordt momenteel hard gewerkt aan ons Experience Center. Via deze site houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. Zodra ons Experience Center geopend is zullen we u op deze pagina de foto’s tonen zodat u een goede indruk krijgt. Uiteraard heten we u dan van harte welkom in ons Experience Center!

Unique Bikes is per 17 december 2018 verhuisd naar Europark 10 in Winterswijk.