Zoek

Giftcertificaat nieuwe klanten

Gift Certificaat van:

UniqueBikes logo

Voor het aanbrengen van een nieuwe klant bij Unique Bikes voor een elektrische fiets.


Ter waarde van
€ 50,-

 

Ten name van:

Datum afgifte:

UniqueBikes showroom Winterswijk

Foto: Showroom entree

 

Adres: Europark 10 Winterwijk (tegenover “de Gamma”)

Geldigheidsduur van dit certificaat 12 maanden. Handtekening* verkoper:

UniqueBikes logo

Spelregels voor giftcertificaat van Unique Bikes:

 

Iedere klant van Unique Bikes ontvangt bij de aflevering van zijn nieuwe elektrische fiets een giftcertificaat van ons ter waarde van € 50,-. Deze giftcertificaat is bedoeld als beloning aan u als klant wanneer u bij Unique Bikes een nieuwe klant aanbrengt die hier als resultaat van zijn bezoek ook daadwerkelijk een elektrische fiets aanschaft.

 

Uw enthousiasme over uw nieuwe aankoop deelt u met familie, vrienden, bekenden, collega’s, uw buren, noem maar op. Als een van hen u aangeeft bij ons te willen komen kijken, geeft u deze uw giftcertificaat.

 

Daarmee laat u ons zien dat u de persoon bent die deze potentiële klant, naar ons heeft doorverwezen. Koopt deze doorverwezen relatie van u, bij ons een elektrische fiets maakt Unique Bikes € 50,- over naar uw rekeningnummer. U zou dit verkoopprovisie kunnen noemen.

 

Ons giftcertificaat is op naam gesteld en persoonlijk en kan niet worden uitgekeerd aan iemand anders.

 

Beperkingen voor de inwisselbaarheid van dit giftcertificaat:

 

Het giftcertificaat kan niet worden ingeleverd voor uitbetaling van de € 50,- aan de te naam gestelde persoon, als door de nieuwe klant een elektrische fiets wordt gekocht die in de aanbieding is en waarbij meer dan 10% korting is gegeven op de consumentenadviesprijs.

 

*Het giftcertificaat is alleen geldig met een handtekening van een verkoper van Unique Bikes. Uitzondering op deze regel; mocht het niet mogelijk zijn een handtekening te bemachtigen van een verkoper van Unique Bikes, geeft u een kopie van de verkoopfactuur aan uw relatie mee.