UNIQUE BIKES FOR UNIQUE PEOPLE

Fietsen maar dan wel anders. Houten designfietsen die ons inspireren, die gezien willen worden om wat ze zijn, die verwonderen in schoonheid. Unieke fietsen, handgemaakt van hout. Met uitzonderlijke rijeigenschappen, door het hout als frame materiaal. Een prachtig design dat ook nog eens te personaliseren is.

Coh & Co / Gustav Urban Street

Merk: Coh & Co
Model: Gustav Urban Street
Type fiets: houten design fiets
Deens design

Unique eigenschappen:

De Urban Street serie garandeert een soepele, elegante en levendige rit door de stad. Het Wooca frame is geometrisch zo ontwikkeld dat er een meer relaxt gevoel beleefd wordt bij het fietsen. Ze onderscheiden zich door gebruik te maken van nieuwe materialen, nieuwe baanbrekende toegepaste technologie├źn en uiteindelijk ook designconcepten. Het doel fietsen te produceren die onverslijtbaar zijn, generaties meegaan. De Urban Street serie single speed zijn uitgerust met een Gates carbon riem aandrijving, een betere maximale krachtoverbrenging bij de lichtste aanzet.

uniquebikes speciale wooden bikes como hout

Speciale Wooden Bikes / Como Speciale

Merk: Speciale
Model: Como Speciale
Type fiets: houten design fiets
Italiaans design

Unique eigenschappen:

De Como Speciale: een natuurlijk, volledig handgemaakt, uniek product. Een futuristisch, extravert ontwerp dat gezien moet worden. De Como is volledig met de hand voor u op maat gemaakt van essenhout, weegt 13 kg en heeft een genummerd frame.

unique bikes speciale wooden bike milano vintage hout

Speciale Wooden Bikes / Milano Vintage

Merk: Speciale
Model: Milano Vintage
Type fiets: houten design fiets
Italiaans design

Unique eigenschappen:

Tijdloos en elegant dankzij de gestroomlijnde uitvoering van het ontwerp van Gianni Speciale. Met de Milano Vintage kiest u voor klasse en allure. Genummerd frame, volledig handwerk, persoonlijk voor u op maat gemaakt. Gebruikte houtsoort Essen en Mahonie. Gewicht 12,9 Kg. Voor de thuis presentatie worden een speciale fietsstandaard en muur ophangpennen meegeleverd.