fbpx

UNIQUE BIKES FOR UNIQUE PEOPLE

Fietsen, maar dan wel anders. Fietsen die verwonderen door hun verbluffende design. Het frame is geheel van hout, handgemaakt, wat zorgt voor een unieke rijbeleving. Design als perfecte balans tussen schoonheid en functionaliteit.

Coh & Co / Gustav Urban Street

v.a. € 3.999,- incl. btw

Merk: Coh & Co
Model: Gustav Urban Street
Type fiets: houten design fiets
Deens design

Unique eigenschappen:

De Urban Street serie staat garant voor een ongekend soepele rit door de stad. Het Wooca frame is geometrisch zo ontwikkeld dat het fietsen als relaxed en comfortabel wordt beleefd. De fietsen onderscheiden zich door het gebruik van nieuwe materialen, baanbrekende toegepaste technologieën én, last but not least, hun bijzondere design. Met deze serie wilde de producent fietsen maken die onverslijtbaar zijn, die generaties lang meegaan. De Urban Street serie single speed is uitgerust met een Gates carbon riemaandrijving, wat zorgt voor maximale krachtoverbrenging bij de lichtst mogelijke aanzet.

uniquebikes speciale wooden bikes como hout

Speciale Wooden Bikes / Como Speciale

v.a. € 11.900,- incl. btw

Merk: Speciale
Model: Como Speciale
Type fiets: houten design fiets
Italiaans design

Unique eigenschappen:

Het design van de Como Speciale: een feest van verwondering door schoonheid. Een natuurlijk, volledig handgemaakt, uniek product. Daarnaast zorgt het handwerk voor ongeëvenaarde rijeigenschappen.

De Como herbergt twee contrasterende zielen in hetzelfde juweel: een futuristisch, extravert ontwerp dat gezien wil worden, maar ook een ronde, rustige ziel waarmee je een tocht wilt maken langs prachtige landschappen. De Como van essenhout is volledig met de hand voor u op maat gemaakt, weegt 13 kg en heeft een genummerd frame.

unique bikes speciale wooden bike milano vintage hout

Speciale Wooden Bikes / Milano Vintage

v.a. € 9.200,- incl. btw

Merk: Speciale
Model: Milano Vintage
Type fiets: houten design fiets
Italiaans design

Unique eigenschappen:

Tijdloos en elegant dankzij de gestroomlijnde uitvoering van het ontwerp van Gianni Speciale. Met de Milano Vintage kiest u voor absolute topklasse en allure. Elke fiets is volledig met de hand voor u op maat gemaakt. De frames zijn genummerd. Het gebruikte hout is essen en mahonie en de fiets weeg slechts 12,9 kg.

Vanwege hun uniciteit worden deze fietsen ook wel gebruikt als decoratief element, bijvoorbeeld thuis of op kantoor.  Voor de (thuis)presentatie worden een speciale fietsstandaard en ophangpennen voor aan de muur meegeleverd.

MV / Coromandel mountainbike

v.a. € 2.899,- incl. btw

Merk: MV
Model: Coromandel
Type fiets: mountainbike

Unique eigenschappen:

De houten handgemaakte mountainbike MV Bike Coromandel is one of a kind. Het kwalitatieve houten frame wordt in Nederland samengesteld. Het is opgebouwd in een mal uit, gelamineerd Okoume hardhout, afgewerkt met een fineerlaag (nu verkrijgbaar in twee kleuren*) en meerdere lagen transparante lak. Het Coromandelframe is sterk, stijf en geeft een bijzonder plezierig rijcomfort af. Het bewijs van de kwaliteit van het frame uit zich in de 15 jaar garantie hierop.

De Coromandel is afgemonteerd met hoge kwaliteit componenten. U kunt ook zelf andere merken voor deze componenten kiezen. (*geldt ook voor de fineerkleur).