UNIQUE BIKES FOR UNIQUE PEOPLE

Fietsen, maar dan wel anders. Fietsen die verwonderen door hun verbluffende design. Het frame is geheel van hout, handgemaakt, wat zorgt voor een unieke rijbeleving. Design als perfecte balans tussen schoonheid en functionaliteit.

 

Coh & Co / Gustav Urban Street

v.a. €3.999,- incl. btw

Merk: Coh & Co
Model: Gustav Urban Street
Type fiets: houten design fiets
Deens design

Unique eigenschappen:

De Urban Street serie staat garant voor een ongekend soepele rit door de stad. Het Wooca frame is geometrisch zo ontwikkeld dat het fietsen als relaxed en comfortabel wordt beleefd. De fietsen onderscheiden zich door het gebruik van nieuwe materialen, baanbrekende toegepaste technologieën én, last but not least, hun bijzondere design. Met deze serie wilde de producent fietsen maken die onverslijtbaar zijn, die generaties lang meegaan. De Urban Street serie single speed is uitgerust met een Gates carbon riemaandrijving, wat zorgt voor maximale krachtoverbrenging bij de lichtst mogelijke aanzet.

uniquebikes speciale wooden bikes como hout

Speciale Wooden Bikes / Como Speciale

v.a. €11.900,- incl. btw

Merk: Speciale
Model: Como Speciale
Type fiets: houten design fiets
Italiaans design

Unique eigenschappen:

Het design van de Como Speciale: een feest van verwondering in schoonheid. Een natuurlijk, volledig handgemaakt, uniek product. Daarnaast zorgt het handwerk voor ongeëvenaarde rijeigenschappen. De Como herbergt twee contrasterende zielen in hetzelfde juweel … een futuristisch, extravert ontwerp dat gezien wil worden, maar ook een ronde, rustige ziel waarmee je een tocht wilt maken langs de prachtige landschappen van het meer en de stad Como. De Como van essenhout is volledig met de hand voor u op maat gemaakt, weegt 13 kg en heeft een genummerd frame.

unique bikes speciale wooden bike milano vintage hout

Speciale Wooden Bikes / Milano Vintage

v.a. €9.200,- incl. btw

Merk: Speciale
Model: Milano Vintage
Type fiets: houten design fiets
Italiaans design

Unique eigenschappen:

Tijdloos en elegant dankzij de gestroomlijnde uitvoering van het ontwerp van Gianni Speciale. Met de Milano Vintage kiest u voor klasse en allure. Genummerd frame, volledig handwerk, persoonlijk voor u op maat gemaakt. Gebruikte houtsoort essen en mahonie. Gewicht 12,9 Kg. Voor de thuispresentatie worden een speciale fietsstandaard en ophangpennen voor aan de muur meegeleverd.