fbpx

E-bike actie voor kinderen met een beperking

Unique Bikes doet mee met de e-bike actie van Friendship Sports Centre. Van elke verkochte e-bike gaat € 100 naar sportvoorzieningen voor kinderen met een beperking.

Ieder kind moet kunnen sporten. Sport geeft plezier, kracht en vertrouwen. Juist voor kinderen met een beperking is sport van onschatbare waarde. Maar zij kunnen vaak niet meekomen op een gewone sportclub. Daarom is er het Friendship Sports Centre: het enige sportcentrum in Europa dat volledig is uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking, met maar liefst twee voetbalvelden, een sintelbaan, een verspringbak, een extra verwarmd zwembad, een aangepaste fitnessruimte, sportzaal en dojo.

Vanaf nu kun je via het Friendship Sports Centre een Unique Bikes e-bike kopen of leasen. Hiermee steun je direct het Centre, omdat € 100,- van elke verkochte fiets direct naar het Centre gaat. Je kunt kiezen uit acht van onze topmodellen. Klik hier voor de FOLDER. Bij elke e-bike ontvang je tevens een tegoed van € 150,- die je vrij bij ons kunt besteden aan accessoires voor je nieuwe fiets.

WIJ STEUNEN DIT FANTASTISCHE, GOEDE DOEL ……….. JIJ TOCH OOK?

Hieronder staan drie van onze deelnemende topmodellen: de Italwin Trail Advanced, de Tecnobike/NSR Positive en de Batribike Perdu.

Unique Bikes: Italwin - Trail advanced
Unique Bikes: NSR Positive + Woman
Unique Bikes: Batribike - Perdu
Unique Bikes: Velovak 2019Unique Bikes: Met deze spannende e-bikes val je net iets meer op