ONZE MERKEN: UNIQUE & MET ZORG GESELECTEERD

Bij ons vindt u bijzondere designfietsen uit de hele wereld op één adres. De lat ligt hoog, in alle opzichten. Design, materialen, toegepaste technieken en duurzaamheid. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten met een ongekende rijbeleving.

Wij nemen u graag mee op reis. Een reis van kijken, beleven en zelf ervaren. Kom naar onze showroom voor een proefrit.

Coh & Co

Het Deense Coh&Co heeft o.a. moderne raceboten voor de Ocean Racing ontworpen en gebouwd. Deze kennis en kunde is gebruikt voor de ontwikkeling van de Wooca fietsen. Het resultaat zijn wondertjes van techniek, gecombineerd met een uitzonderlijk design.

Drehmoment

De Zwitserse producent Drehmoment gebruikt bamboe en carbon als basismateriaal voor de frames. Omdat bamboe een natuurproduct is, is geen frame hetzelfde. De fietsen van Drehmoment worden in kleine, gelimiteerde aantallen geproduceerd en zijn zeer exclusief.

Italwin

Italwin is onderdeel van Europa’s grootste e-bikefabrikant, de FIVE Group in Italie. In 2003 produceerde Italwin de eerste e-bike (een doorontwikkelde versie van de Zike) in Italie.
Kenmerken van deze made in Italy e-bikes zijn de toegepaste technologie, de voortdurende innovaties en de veiligheid. Daarnaast is er het rijcomfort en het altijd bijzondere design.

Leaos

De designfietsen van Leaos worden ontworpen en met de hand gemaakt in Italië. Uniek vanwege de monocoque carbon frames en of de geperste aluminium frames. Een Leaos fiets is niet gewoon een fiets, het is een “Groene Ferrari” Het model Pure wordt ook wel de nieuwe definitie van de e-bike genoemd.

Pininfarina

Pininfarina is een wereldwijd toonaangevend ontwerpbureau uit Italië. De ontwerpen van Pininfarina zijn een toonbeeld van schoonheid en elegantie. De E-bike E-volutione is bekroond met diverse designprijzen, zoals de German Design Award 2017 en 2018.

Speciale

De Italiaanse ontwerper Gianne Speciale doet zijn naam eer aan: hij ontwerpt fietsen die in alle opzichten speciaal zijn. Alles draait om handwerk en om hout. De productie is beperkt, ecologisch en duurzaam.

Urban Bikes

The Urban Bike uit Singapore maakt fietsen met een titanium frame. Onverslijtbaar, niet kapot te krijgen. Daarnaast heeft titanium een dempende werking tijdens het rijden en zorgt voor bijzonder rijcomfort. Een Urban Bike staat voor perfectie, niet meer en niet minder.

Bizobike

Het Belgische Bizobike is opgericht om mensen te stimuleren meer duurzame vormen van transport te gebruiken. Met zijn innovatieve ontwerpen bereikt deze producent een jonge moderne doelgroep.

UniqueBikes

Met trots presenteren wij ons exclusieve huismerk Unique Bikes. Met een Unique Bike kiest u voor exclusiviteit en topklasse. Bekijk onze retro fietsen Stef & Stefanie, hand made in België, in een zeer gelimiteerde oplage. Superstoer zijn de choppers in een e-bike uitvoering.

Viscontea

In een wereld vol techniek stelt Viscontea de behoeftes van de mens centraal. De fietsen worden met de hand gemaakt in Italië. Producent is de gerenommeerde Alpina Group.

Moto Parilla

Moto Parilla is gevestigd in de Italiaanse ‘Motor Valley’ waar ook Maserati en Ferrari vandaan komen. De e-bikes van Moto Parilla zijn geschikt voor ruig terrein, maar ook perfect als stadsfiets.

Anita / Alpina

In een wereld vol techniek stelt Anita de behoeftes van de mens centraal. De fietsen worden met de hand gemaakt in Italië . Producent is de gerenommeerde Alpina Group.

Wayel

Wayel wordt in Italië geproduceerd door de gerenommeerde Five Group. Bekend om zijn bijzondere design en innovatieve oplossingen.
Veel aandacht wordt besteed aan het gebruiksgemak (de vouwbaarheid), stabiliteit en veiligheid.

Tecnobike NSR

Tecnobike is al dertig jaar producent van kwaliteitsfietsen in Italië, o.m. van het merk NSR. Deze e-bikes worden gekenmerkt door de kwaliteit van de materialen, de perfecte afwerking en het handwerk van professionals. Het artistieke design zorgt voor een gedurfde look!

Batribike / Promovec

Batribike wordt door Promovec uit Denemarken ontwikkeld. Promovec produceert sinds 2003 al e-bike technologie als dispays, batterijen software en motoren. Assemblage met de hand, uit Promovec e-bike technologie en Europese topmerk componenten. Degelijkheid en rijcomfort zijn zo gegarandeerd.

V-Ita

V-Ita top design e-bikes zijn bijzonder omdat de toch al uitzonderlijke design e-bikes ook nog eens door de klant helemaal gepersonaliseerd kunnen worden. Voor het frame zijn 9 kleuren en de componeneten nog eens 15 om uit te kiezen. Uw eigen “Mini”. Ontwikkeld op de design school Istituto Europeo di Design in Milaan.  Made in Italy.

BSP

BSP is een merk dat trots is op haar robuuste imago. Zo robuust dat diverse fietsverhuurbedrijven in grote steden uitsluitend BSP e-bikes verhuren. Zodat ze zeker weten dat e-bikes en hun berijders heel terugkomen. Een fiets krijgt heel wat te verduren. Overvolle fietsrekken, stoeprandjes, tegenwind en regen. BSP fietsen zijn speciaal ontworpen voor deze typisch Nederlandse omstandigheden. Dat moet je ervaren.

Huyser

Met elke Huyser fiets rijd je zonder te zweten naar je werk, maak je een leuke fietstocht of doe je de dagelijkse boodschappen. Met de ondersteuning aan heb je nooit wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen van A naar B. Huyser zet zich in om mensen te verleiden vaker de elektrische fiets te pakken en de auto te laten staan. Door het gebruik van designelementen en innovaties zoals het antidiefstal gps systeem Huyser Connected, wat exclusief bij Huyser fietsen verkrijgbaar is, tillen ze de elektrische fiets naar een hoger niveau voor een betaalbare prijs.

Ebike Das Original

Ebike Das Orginal is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. Made in Germany en handgemaakt. Het zijn e-bikes die vanaf de eerste gedachte als e-bikes zijn ontwikkeld, qua techniek en design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, hoogwaardige componenten en een heel gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ook de garanties zijn premium: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar op de accu en 2 jaar op alle overige componenten.

Mesicek

Het Tsjechische Mesicek begon als een renovatieproject van een originele high bi, werd een hobby, daarna een passie en vervolgens een bedrijf (sinds 1886, inmiddels de 4e generatie).  Een Mesicek-fiets weerspiegelt de ontwerpprincipes van de vroege high bi, door verschillende designelementen van de originele high bi’s te combineren. Het vakmanschap en handwerk van de Mesiceks is een eerbetoon aan de dappere pioniers van het fietsen en aan degenen die de vroege hoge bi maakten.