ONZE MERKEN: UNIQUE & MET ZORG GESELECTEERD

Bij ons vindt u bijzondere designfietsen uit de hele wereld op één adres. De lat ligt hoog, in alle opzichten. Design, materialen, toegepaste technieken en duurzaamheid. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten met een ongekende rijbeleving.

Wij nemen u graag mee op reis. Een reis van kijken, beleven en zelf ervaren. Kom naar onze showroom voor een proefrit.

Coh & Co

Het Deense Coh&Co heeft o.a. moderne raceboten voor de Ocean Racing ontworpen en gebouwd. Deze kennis en kunde is gebruikt voor de ontwikkeling van de Wooca fietsen. Het resultaat zijn wondertjes van techniek, gecombineerd met een uitzonderlijk design.

Drehmoment

De Zwitserse producent Drehmoment gebruikt bamboe en carbon als basismateriaal voor de frames. Omdat bamboe een natuurproduct is, is geen frame hetzelfde. De fietsen van Drehmoment worden in kleine, gelimiteerde aantallen geproduceerd en zijn zeer exclusief.

Italwin

Het Italiaanse Italwin produceert al meer dan vijftien jaar e-bikes met een bijzonder design. Veel aandacht wordt besteed aan het gebruiksgemak (de vouwbaarheid) en de veiligheid.

Leaos

De designfietsen van Leaos worden ontworpen en met de hand gemaakt in Italië. Uniek vanwege de geperste aluminium frames. Een Leaos fiets is niet gewoon een fiets, het is een levensstijl.

Pininfarina

Pininfarina is een wereldwijd toonaangevend ontwerpbureau uit Italië. De ontwerpen van Pininfarina zijn een toonbeeld van schoonheid en elegantie. De E-bike E-volutione is bekroond met diverse designprijzen, zoals de German Design Award 2017 en 2018.

Speciale

De Italiaanse ontwerper Gianne Speciale doet zijn naam eer aan: hij ontwerpt fietsen die in alle opzichten speciaal zijn. Alles draait om handwerk en om hout. De productie is beperkt, ecologisch en duurzaam.

Urban Bikes

The Urban Bike uit Singapore maakt fietsen met een titanium frame. Onverslijtbaar, niet kapot te krijgen. Daarnaast heeft titanium een dempende werking tijdens het rijden en zorgt voor bijzonder rijcomfort. Een Urban Bike staat voor perfectie, niet meer en niet minder.

Bizobike

Het Belgische Bizobike is opgericht om mensen te stimuleren meer duurzame vormen van transport te gebruiken. Met zijn innovatieve ontwerpen bereikt deze producent een jonge moderne doelgroep.

UniqueBikes

Met trots presenteren wij ons exclusieve huismerk UniqueBikes. Met de UniqueBike 2050 kozen wij voor een speciale categorie topklasse. Van onze retro fietsen Stef & Stefanie is slechts een gelimiteerde oplage beschikbaar.

Viscontea

In een wereld vol techniek stelt Viscontea de behoeftes van de mens centraal. De fietsen worden met de hand gemaakt in Italië. Producent is de gerenommeerde Alpine Group.

Moto Parilla

Moto Parilla is gevestigd in de Italiaanse ‘Motor Valley’ waar ook Maserati en Ferrari vandaan komen. De e-bikes van Moto Parilla zijn geschikt voor ruig terrein, maar ook perfect als stadsfiets.

Anita

In een wereld vol techniek stelt Anita de behoeftes van de mens centraal. De fietsen worden met de hand gemaakt in Italië . Producent is de gerenommeerde Alpine Group.

Wayel

Wayel wordt in Italië geproduceerd door de gerenommeerde Five Group. Bekend om zijn bijzondere design en innovatieve oplossingen.