ONZE MERKEN, UNIQUE EN MET ZORG GESELECTEERD

U vindt op een adres, bijzondere unieke designfietsen uit de hele wereld. De hier nu op deze website gepresenteerde fietsen komen uit Singapore, Denemarken, Italië, Zwitserland, België, Vietnam en Bulgarije. In bestelling staan nog fietsen uit Taiwan, China, Amerika, Tsjechië, Duitsland en Engeland.

Stelt u zich eens voor die allen ter plaatse van productie te gaan bekijken. Wat een reis wordt dat. Wij zoeken bij de makers in eerste instantie naar design, toegepaste technologie, de gekozen materialen, duurzaamheid en totale kwaliteit. Onze selectienorm ligt heel hoog, waardoor u er verzekerd van kan zijn, dat u straks een innovatief hoogwaardige kwaliteitsfiets rijdt.

Coh & Co

De Wooca fietsen van Coh&Co uit Denemarken zijn behalve esthetische designfietsen uit hout ook wondertjes van techniek. Coh&Co heeft als achtergrond jachtbouw, moderne raceboten voor de Ocean Racing worden ontworpen en gebouwd. Op basis van deze materialenkennis en kunde zijn Wooca fietsen ontwikkeld.

Drehmoment

Drehmoment gebruikt als basismateriaal voor de frames bamboe en carbon. Omdat bamboe een natuurproduct is, is geen frame hetzelfde. De Drehmoment fietsen zijn uniek en exclusief en worden in kleine gelimiteerde aantallen geproduceerd.

Fiat

Onder licentie van Fiat in Italië worden kleine compacte elektrische vouwfietsen ontwikkeld. De kleuren en kwaliteit zijn gekopieerd van de Fiat 500 auto. Kenmerkend is dat de fietsen in enkele seconden ultra-compact opvouwbaar zijn.

Leaos

De designfietsen van Leaos (al dan niet E-bike) worden ontworpen en met de hand vervaardigd in Italië. Een fiets van Leaos is niet gewoon een fiets, het is een levensstijl.

Pininfarina

Pininfarina is een wereldwijd toonaangevend ontwerpbureau uit Italië. De ontwerpen van Pininfarina worden weerspiegeld in dat van zijn lijnen, schoonheid en elegantie. Het ontwerp van de E-bike E-volutione is bekroond met diverse designprijzen zoals de German Design Award 2017 en 2018.

Speciale

Ontwerper Gianne Speciale doet zijn naam eer aan: hij ontwerp fietsen die in alle opzichten speciaal zijn. Alles draait om handwerk en … hout! De houten frames van de Gianne Speciale fietsen worden volledig met de hand gemaakt in Italië. De productie is beperkt, ecologisch en duurzaam.

Urban Bikes

Titanium fietsen van Urban Bikes staan voor perfectie, zijn niet kapot te krijgen en onverslijtbaar. Alle componenten van Urban Bike fietsen zijn van absolute wereldklasse en onmogelijk nog te verbeteren.