fbpx

UNIQUE BIKES FOR UNIQUE RETAILERS

perdu-batribike-female-black_1024x640

Batribike / Perdu

Laatste modellen: van € 1.699,- voor € 1.399,- incl. btw (uitvoering met terugtraprem)
Laatste modellen: van € 1.899,- voor € 1.599,- incl. btw (uitvoering achterrem met rollerbrake)

Merk: Batribike
Model: Perdu
Type fiets: elektrische stadsfiets

Unique eigenschappen:

De elegante Perdu die er niet uitziet als een e-bike met de in de kettingkast onzichtbaar ingebouwde 346 W batterij is gemaakt voor veeleisende fietsers, die een sierlijke stadsfiets zoeken. Bijzonder licht en compact, tegelijk extreem krachtig en efficiënt. Made in Denmark.

Voorzien van het revolutionaire Promovec connect+ systeem: combinatie van controller voor aan/uit en weergave van het batterijniveau en ondersteuningsniveau. Uw smartphone kunt u als display gebruiken! Zeer stabiele e-bike.

nabula-goede-foto

Batribike / Nebula

Laatste modellen: van € 1.499,- voor € 1.299,- incl. btw

Merk: Batribike
Model: Nebula 7
Type fiets: e-bike / stadsfiets

Unique eigenschappen:

De Nebula 7 is al jaren de meest verkochte e-bike van Promovec. Een vlot gelijnde elektrische fiets met een sterke 33Nm Promovec voorwielmotor, Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf en krachtige Promovec accu met 468 Wh. Actieradius tot 100 km. LED display met 5 ondersteuningen. Comfortabel verend zadel, vaste voorvork, krachtige Tektro v-remmen (voor en achter) en verstelbaar stuur. Goed in balans en rijdt als een zonnetje.

unique-s-white

Batribike / Unique

Laatste modellen: van € 2.099,- voor € 1.699,- incl. btw

Merk: Batribike
Model: Unique
Type fiets: stads- en trekking e-bike

Unique eigenschappen:

De Unique is een perfect ontworpen en uitgevoerde multi e-bike. Een werkpaard om veilig en comfortabel op elk terrein te rijden. Made in Denmark. Beschikt over de sterke 250W/36V middenmotor van Promovec met geïntegreerde controller, snelheidssensor en freewheel. LCD Display midden op stuur gemonteerd.

tecnobike / nsr positive woman

Tecnobike / NSR Positive+

Laatste modellen: van € 2.799,- voor € 2.499,- incl. btw

Merk: Tecnobike
Model: Positive+
Type fiets: elektrische stadsfiets

Unique eigenschappen:

Of je nu ’s ochtends naar kantoor gaat of ’s avonds naar een restaurant: met de Active Line wordt stedelijke mobiliteit weer een plezier, zelfs in de spits! De harmonisch gedoseerde acceleratie en de nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u of in de Off-modus maken elke rit een belevenis – en een elegante statement. De Bosch Powertube 500 Watt zorgt voor een flinke actieradius.

Download hier de catalogus. Zie pagina 78-79 en 80-81.

Italwin / K2 XL Italia

v.a. € 1.659,- incl. btw

Merk: Italwin
Model: K2 XL Italia
Type fiets: elektrische vouwfiets

Unique eigenschappen:

Deze fiets is invouwbaar en uitvouwbaar in slechts drie bewegingen. De rijdafstand is met de 9,6 Ah-346Wh/36V tussen de 50 en 60 Km. Uitgevoerd met een Shimano 7 Speed derailleur, geschikt voor elk terrein. Snelheid max. 25 km/uur. Het gewicht inclusief de Samsung Li-ion batterij is 22 kg, de batterij weegt 2,5 kg (eenvoudig uitneembaar). De batterij is volledig onzichtbaar in het frame weggewerkt. Laadtijd 5 uur. Het zadel is een nieuwe ontwikkeling, gelgevuld en daardoor zacht en comfortabel. De voorvork is verend, maar kan ook worden vastgezet. Leverbaar in de kleur wit. Ingevouwen afmetingen: 105 x 75 x 55 cm.

Unique Bikes Chopper Old Harley

v.a. € 2.399,- incl. btw

Merk: Unique Bikes
Model: Old Harley 1945
Type fiets: Chopper e-bike

Unique eigenschappen:

De Chopper Old Harley heeft een historisch design: het is kopie van de in de Tweede Wereldoorlog gebruikte 125 CC Harley Army motorfiets. Ontworpen om onder de meest moeilijke omstandigheden te functioneren, met zijn ruige, stevige en breukvrij frame. Ondersteund door een 250W Bafang motor met een 45Nm koppel.

Superstoere bike met een geweldig rijcomfort.

Unique Bikes Chopper Fat Harley

v.a. € 2.499,- incl. btw

Merk: Unique Bikes
Model: FAT Harley
Type fiets: Chopper e-bike

Unique eigenschappen:

De FAT Harley heeft net als de Old Harley een historisch design. De FAT is een echte eyecatcher en staat voor een lifestyle. Ontworpen om onder de meest moeilijke omstandigheden te functioneren, met zijn ruige, stevige en breukvrij frame. Ondersteund door een 250W Bafang motor met een 45Nm koppel.

Superstoere bike met een geweldig rijcomfort.