Slide ELEKTRISCHE FIETSEN
VOOR
RETAILERS

UNIQUE BIKES FOR UNIQUE RETAILERS

perdu-batribike-female-black_1024x640

Batribike / Perdu

v.a. € 1.699 ,- incl. btw

Merk: Batribike
Model: Perdu
Type fiets: elektrische stadsfiets

Unique eigenschappen:

De elegante Perdu die er niet uitziet als een e-bike met de in de kettingkast onzichtbaar ingebouwde 346 W batterij is gemaakt voor veeleisende fietsers, die een sierlijke stadsfiets zoeken.Bijzonder licht en compact, tegelijk extreem krachtig en efficiënt. Made in Denmark.

Voorzien van het revolutionaire Promovec connect+ systeem: combinatie van controller voor aan/uit en weergave van het batterijniveau en ondersteuningsniveau. Uw smartphone kunt u als display gebruiken! Zeer stabiele e-bike.

gamma_white

Batribike / Gamma

v.a. € 1.999 ,- incl. btw

Merk: Batribike
Model: Gamma S en X
Type fiets: stads- en trekking e-bike

Unique eigenschappen:

De Gamma is een perfect ontworpen en uitgevoerde multi e-bike. Een werkpaard om veilig en comfortabel op elk terrein te rijden. Made in Denmark. Beschikt over de sterke 250W/36V middenmotor van Promovec met geïntegreerde controller, snelheidssensor en freewheel. LCD Display midden op stuur gemonteerd.

urban-3827-copia

Tecnobike / NSR RSE1 Urban

v.a. € 3.499,- incl. btw

Merk: Tecnobike
Model: RSE1 Urban 27,5″
Type fiets: elektrische stadsfiets / MTB

Unique eigenschappen:

Geen weg te steil, geen uitdaging te groot: de NSR RSE1 Urban met de Bosch Performance Line CX 250 W is gemaakt voor veeleisende fietsers. Bijzonder licht en compact, tegelijk extreem krachtig en efficiënt. In de E-MTB modus geeft deze bike altijd het juiste vermogen, op precies het juiste moment. Perfect gedoseerde ondersteuning tot 340%! Uw rijplezier beleeft met deze fiets een nieuw hoogtepunt.

Download hier de catalogus. Zie pagina 52.

tecnobike / nsr positive woman

Tecnobike / NSR Positive+

v.a. € 2.799 ,- incl. btw

Merk: Tecnobike
Model: Positive+ m/v
Type fiets: elektrische stadsfiets

Unique eigenschappen:

Of je nu ’s ochtends naar kantoor gaat of ’s avonds naar een restaurant: met de Active Line wordt stedelijke mobiliteit weer een plezier, zelfs in de spits! De harmonisch gedoseerde acceleratie en de nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u of in de Off-modus maken elke rit een belevenis – en een elegante statement. De Bosch Powertube 500 Watt zorgt voor een flinke actieradius.

Download hier de catalogus. Zie pagina 78-79 en 80-81.

nabula-goede-foto

Batribike / Nebula

v.a. € 1.599,- incl. btw

Merk: Batribike
Model: Nebula 7
Type fiets: e-bike / stadsfiets

Unique eigenschappen:

De Nebula 7 is al jaren de meest verkochte e-bike van Promovec. Een vlot gelijnde elektrische fiets met een sterke 33Nm Promovec voorwielmotor, Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf en krachtige Promovec accu met 468 Wh. Actieradius tot 100 km. LED display met 5 ondersteuningen. Comfortabel verend zadel, vaste voorvork, krachtige Tektro v-remmen (voor en achter), Shimano terugtraprem en verstelbaar stuur. Goed in balans en rijdt als een zonnetje.

Italwin / K2 XL Italia

v.a. € 3.499,- incl. btw

Merk: Tecnobike/NSR
Model: RSE1 Urban 27,5
Type fiets: elektrische stadsfiets / MTB

Unique eigenschappen:

De Leaos is uniek vanwege zijn geperste aluminium frame. Het design is van de Italiaanse Harry Thaler, tevens bedenker van de geperste stoel. Het realiseren van een perfect evenwicht is het leidende principe achter het bijzondere frame. Het resultaat is een buitengewoon gebruiksvriendelijke, wendbare fiets met een sterke motor, een laag gewicht en een bijzonder design.

Download hier de catalogus. Zie pagina 28-29, 34-35.

Wayel / E-Bit S

actieprijs van € 1.399,- voor € 879,- incl. btw

Merk: Wayel
Model: E-Bit S
Type fiets: elektrische vouwfiets

Unique eigenschappen:

De Wayel aluminium vouwfiets wordt in Italië ontwikkeld door de grootste fietsenproducent in Europa, de Five Group. De fiets is supersnel in/uitvouwbaar in slechts 3 bewegingen binnen 30 seconden. Standaard voorzien van een soft start motorondersteuning. Een intelligente vouwfiets met een groot gebruiksgemak.

Geselecteerd voor de AD fietstest voor best geteste elektrische vouwfiets van 2019!

Download hier de catalogus. Zie pagina 34-35.

uniquebikes leaos pure carbon fiets elektrische fiets e-bike

Leaos / Pure

v.a. € 5.199,- incl. btw

Merk: Leaos
Model: Pure
Type fiets: elektrische design fiets

Met de Leaos Pure heeft ontwerper Danielle Orfano de link gelegd tussen de mens, techniek, design en duurzaamheid. Het frame van de Leaos is gemaakt van carbonfibre. De batterij is uitneembaar in het frame gebouwd (500 Watt, Duits fabricaat BMZ). Het stuur heeft een digitale display met bluetooth verbinding voor een gepersonaliseerde app. De eenvoudige opstap, de wendbaarheid, het lage gewicht en de optimale gewichtsverdeling resulteren in een ongekende rijbeleving.

Download hier de catalogus.

Unique eigenschappen:

V-Ita / V1 E-volution

v.a. € 1.899,- incl. btw

Merk: V-Ita
Model: V1 E-volution
Type fiets: elektrische design fiets

Unique eigenschappen:

De V-Ita E-volution een icoon. De nieuwe interpretatie van een persoonlijke unieke e-bike stadsfiets. De kleuren van de V-Ita zijn volledig te personaliseren. Zo creëer je jouw eigen absoluut unieke design voor je stadsfiets. V-Ita heeft een geraffineerde look, buitengewone rijprestaties en is uitzonderlijk comfortabel. Het hoogwaardig aluminiumframe zonder lasnaden (gepatenteerd) geeft deze e-bike een uitstraling van puurheid en elegantie.

Unique Bikes Chopper Old Harley

v.a. € 2.199,- incl. btw

Merk: Unique Bikes
Model: Old Harley 1945
Type fiets: Chopper e-bike

Unique eigenschappen:

De Chopper Old Harley heeft een historisch design: het is kopie van de in de Tweede Wereldoorlog gebruikte 125 CC Harley Army motorfiets. Ontworpen om onder de meest moeilijke omstandigheden te functioneren, met zijn ruige, stevige en breukvrij frame. Ondersteund door een 250W Bafang motor met een 45Nm koppel.

Superstoere bike met een geweldig rijcomfort.

Unique Bikes Chopper Fat Harley

v.a. € 2.299,- incl. btw

Merk: Unique Bikes
Model: FAT Harley
Type fiets: Chopper e-bike

Unique eigenschappen:

De FAT Harley heeft net als de Old Harley een historisch design. De FAT is een echte eyecatcher en staat voor een lifestyle. Ontworpen om onder de meest moeilijke omstandigheden te functioneren, met zijn ruige, stevige en breukvrij frame. Ondersteund door een 250W Bafang motor met een 45Nm koppel.

Superstoere bike met een geweldig rijcomfort.

Viscontea / Milanello Donna Blue

v.a. € 522,- incl. btw

Merk: Viscontea
Model: Milanello
Uitvoering: retro
Type fiets: stadsfiets / tourfiets

Unique eigenschappen:

Sweet memories. Een licht gevoel van weemoed. Dat is wat de Vincontea retro fietsen bij ons oproepen. Deze fietsen van Italiaanse makelij zijn een ingenieuze combinatie van verleden en heden. Retro in hun vormgeving, maar wel met gebruik van de allernieuwste materialen en technieken. De Viscontea stelt de mens en zijn behoefte centraal.

Viscontea wordt geproduceerd door de Alpina Group in Italië. De fietsen worden volledig met de hand gemaakt en hebben de kenmerkende kwaliteit van Made in Italy, wat onder andere te zien is aan de frames en de afwerking.

Schoonheid door eenvoud, gecombineerd met een optimaal rijcomfort.

Download hier de catalogus. Zie pagina 4, 5, 6 en 7.

uniquebikes-brusketta-fango

Alpina Bruchetta

v.a. € 812,- incl. btw

Merk: Alpina
Model: Bruschetta
Uitvoering: retro
Type fiets: stadsfiets / transportfiets

Unique eigenschappen:

Sweet memories. Een licht gevoel van weemoed. Dat is wat de Alpina retrofietsen bij ons oproepen. Deze fietsen van Italiaanse makelij zijn een ingenieuze combinatie van verleden en heden. Retro in hun vormgeving, maar wel met gebruik van de allernieuwste materialen en technieken. Alpina stelt de mens en zijn behoefte centraal.

Alpina wordt geproduceerd door de Alpina Group in Italië. De fietsen worden volledig met de hand gemaakt en hebben de kenmerkende kwaliteit van Made in Italy, wat onder andere te zien is aan de frames en de afwerking.

Schoonheid door eenvoud, gecombineerd met een optimaal rijcomfort.

Download hier de catalogus van Alpina (zie pagina’s 30-33).