fbpx

SERVICE

De beste servicevoorwaarden zijn die van de BOVAG. Wij als BOVAG lid bieden u die natuurlijk standaard aan.

Unique Bikes ontzorgt en doet wat u van een betrouwbare partner mag verwachten.

Voor alle e-bikes meldt u deze e-bike voor service/garantie telefonisch of per e-mail aan bij Unique Bikes.
Het UB Service Nederland netwerk bestaat uit meerdere servicepunten in Nederland. De servicepunten zijn bedrijven (soms mobiel aan huis) die gespecialiseerd zijn in de reparatie, service en onderhoud van e-bikes. In Nederland is de dekking volledig. De consument kan via Unique Bikes een afspraak maken.
U hoort dan wanneer/waar/door wie uw service/garantie wordt uitgevoerd.

Servicedocumenten..>>

GARANTIE

Voor onze fietsen worden vaak bijzondere materialen gebruikt. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij, met de fabrikant, instaan voor de kwaliteit van ons product. Wij geven bijvoorbeeld op sommige frames 6 jaar garantie. Wij werken daarnaast met de BOVAG garantie- en servicevoorwaarden.

Garantie is een ruim begrip. Wij zijn daarin uw partner. Wij geven u de garantie én de service waar u recht op heeft, ook na meerdere jaren van gebruik.

GARANTIEVERZEKERING

Unique Bikes: CarGarantie - logo

E-bike reparatiekosten verzekering via CarGarantie

Onze klanten kunnen via Unique Bikes een uitgebreide reparatiekostenverzekering afsluiten bij Cargarantieversicherungs-AG.

Dit heet e-bike garantie by CarGarantie.

De eigenaar van de e-bike is vanaf de aankoopdatum maximaal vijf jaar verzekerd tegen reparatiekosten en onderdelen. Deze periode bestaat uit de tweejarige fabrieksgarantie samen met drie jaar garantie van CarGarantie. De prijs is eenmalig € 189,- inclusief btw (bij gespreide betaling € 5,25/maand).

Alle reparatiekosten en kosten van vervangende onderdelen worden vergoed. Indien de accu volledig uitvalt, worden de kosten voor een nieuwe accu als betaald volgens het principe “nieuw voor oud”; 50% vanaf het begin van het derde gebruiksjaar.

Op enkele uitzonderingen na, de zogenaamde typische slijtageonderdelen (zoals banden, remblokjes, aandrijfriemen, remschijven, voeringen en remtrommels, kettingen, lampjes, tandwielen en slangen), vallen alle belangrijke onderdelen van de e-bike onder de garantie.

CarGarantie heeft helaas besloten per 1 januari 2023 te stoppen met de reparatiekostenverzekering. Tot en met 31 december 2022 is het nog mogelijk een nieuwe reparatiekostenverzekering af te sluiten. Bestaande reparatiekostenverzekeringen zullen uiteraard doorlopen.