fbpx

SERVICE

De beste servicevoorwaarden zijn die van de BOVAG. Wij als BOVAG lid bieden u die natuurlijk standaard aan.

Unique Bikes ontzorgt en doet wat u van een betrouwbare partner mag verwachten.

Voor alle e-bikes meldt u deze e-bike voor service/garantie telefonisch of per e-mail aan bij Unique Bikes.
Het UB Service Nederland netwerk bestaat uit meerdere servicepunten in Nederland. De servicepunten zijn bedrijven (soms mobiel aan huis) die gespecialiseerd zijn in de reparatie, service en onderhoud van e-bikes. In Nederland is de dekking volledig. De consument kan via Unique Bikes een afspraak maken.
U hoort dan wanneer/waar/door wie uw service/garantie wordt uitgevoerd.

Servicedocumenten..>>

GARANTIE

Voor onze fietsen worden vaak bijzondere materialen gebruikt. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij, met de fabrikant, instaan voor de kwaliteit van ons product. Wij geven bijvoorbeeld op sommige frames 6 jaar garantie. Wij werken als volwaardig lid natuurlijk met de BOVAG garantie- en servicevoorwaarden en passen de BOVAG garantie NU 12 MAANDEN op gebruikte e-bikes toe.

Garantie is een ruim begrip. Wij zijn daarin uw partner. Wij geven u de garantie én de service waar u recht op heeft, ook na meerdere jaren van gebruik.

Klik hier voor alle garantievoorwaarden.

GARANTIEVERZEKERING

Unique Bikes: CarGarantie - logo

E-bike reparatiekosten verzekering via CarGarantie

Onze klanten konden via Unique Bikes een uitgebreide reparatiekostenverzekering afsluiten bij Cargarantieversicherungs-AG (tot 1 januari 2023).

De naam was e-bike garantie by CarGarantie.

Voor meer informatie kijk hier.

CarGarantie is helaas per 1 januari 2023 gestopt met deze reparatiekostenverzekering. De eerder al afgesloten reparatiekostenverzekeringen blijven rechtsgeldig en lopen gewoon door tot de einddatum van het contract.

E-bike garantieverzekering via

kingpolis
Anker insurance

Onze klanten kunnen via Unique Bikes een uitgebreide garantieverzekering afsluiten bij Kingpolis van 5 jaar.
De verzekeraar is de Anker Insurance Company

Dit heet fiets garantieverzekering.

De eigenaar van de e-bike is vanaf de aankoopdatum maximaal vijf jaar verzekerd tegen reparatiekosten en onderdelen onder garantie. Deze periode bestaat uit de tweejarige fabrieksgarantie samen met drie jaar garantie van Kingpolis.

De prijs is eenmalig € 138,47 inclusief btw. Voor de fietsservice ID € 3,- per e-bike.

Uw e-bike wordt via een vastgesteld schema bij Unique Bikes onderhouden over de gehele garantieverzekering periode van 5 jaar.

Alle reparatiekosten en kosten van vervangende onderdelen worden vergoed. Indien de accu volledig uitvalt, worden de kosten voor een nieuwe accu als betaald volgens het principe “nieuw voor oud”; 50% vanaf het begin van het derde gebruiksjaar.

Op enkele uitzonderingen na, de zogenaamde typische slijtageonderdelen (zoals banden, remblokjes, aandrijfriemen, remschijven, voeringen en remtrommels, kettingen, lampjes, tandwielen en slangen), vallen alle belangrijke onderdelen van de e-bike onder de garantie.