Search

Welkom in onze showroom: ruim 250m2 fietsplezier!

Wij delen onze passie voor fietsen. Voor design, bijzondere materialen en techniek. Wij zochten en vonden. Verzameld op één plek: de meest bijzondere fietsen. Het is onze missie u kennis te laten maken met fietsen die uniek zijn in hun uiterlijk én rijcomfort.

Ontdek het fietsgeluk in onze showroom in Winterswijk!

Onze showroom is de ultieme locatie om onze fietsen volledig te ervaren. Al onze merken in diverse modellen en maten staan klaar om te testen. Onze medewerkers kunnen al uw mogelijke vragen beantwoorden. Bezoek onze showroom om te zien wat Unique Bikes voor u kan doen!

Kom langs in onze showroom!​

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: 10.00 – 16.00 uur
Donderdag en vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Buiten openingstijden op afspraak: +31(0)6 49 490 940


Onze locatie in Winterswijk

Europark 10
7102 AM Winterswijk

Een kopje koffie of een drankje?
Welkom in ons gezellige fietscafé!

Een elektrische fiets kopen is een hele beleving, daar nemen we bij UniqueBikes echt de tijd voor. Een drankje in ons gezellige fietscafé hoort daar dan natuurlijk bij. In onze sfeervolle, Italiaans aandoende bar naast de showroom, schenken we niet alleen koffie en cappuccino, maar is ook een hoek speciaal ingericht voor fietscomfort, waardoor klachten als bijvoorbeeld zadelpijn definitief tot het verleden behoren.

UniqueBikes icon koffiecorner

Unique service en fietsonderhoud!​

Unique Bikes heeft een eigen werkplaats en levert service voor alle merken. Onze rijwielmonteur Twan ten Have heeft zijn sporen ruimschoots verdiend: hij eindigde twee jaar geleden op de derde plaats bij de nationale wedstrijden rijwielmonteur.

UniqueBikes icon werkplaats

Fietscomfort-garantie

De fietscomfort garantie van Unique Bikes, t/m 3 maanden na aankoop zorgt ervoor dat u altijd op een comfortabele en veilige manier kunt fietsen, ongeacht of u lange of korte afstanden aflegt. Als u bij ons een e-bike koopt, kunnen we in onze fietscomfort-corner een meting doen. Zo kunnen we uw fiets nog beter, speciaal voor uw lichaam optimaliseren zodat u klachtenvrij kunt fietsen. Zaken als bijvoorbeeld zadelpijn of tintelende handen horen dan tot het verleden. Met de fietscomfort garantie van Unique Bikes krijgt u niet een e-bike nee, u krijgt UW e-bike.

Daarom Unique Bikes!

• professionele service en werkplaats
• uitstekend en deskundig advies
• uitgebreide garantie
• zadelcomfort-test
• batterijtest voor e-bikes