unique bikes speciale milano vintage

Speciale Wooden Bikes / Milano Vintage

  • unique bikes milano vintage detail stuur
  • uniquebikes milano vintage hout
  • unique bikes milano vintage totaal
  • uniquebikes milano vintage schuin achterwiel
  • unique bikes milano vintage handvat
  • unique bikes milano vintage handvat

SPECIALE WOODEN BIKES - MILANO VINTAGE

v.a. €9.200,- incl. btw

Ontwerper Gianni Speciale doet zijn naam eer aan. Hij ontwerpt fietsen die in alle opzichten speciaal zijn. Alles draait om handwerk en om … hout! Speciale is designer, ambachtsman en liefhebber tegelijk. Hij ontwerpt fietsen, hij bouwt ze … hij droomt ze. Speciale had een droom over hout, duurzaamheid en balans. Over nieuwe wegen, een nieuwe belijning.

 

‘…Ik droomde staande voor mijn tekentafel.
Over nieuwe houten framelijnen en bewegende evenwichtspunten.
Van rust en natuur, van primaire elementen en kracht…’

 

De droom van Giavanni Speciale is uitgekomen. Zijn speciale wooden bikes zijn elegant, verstild in schoonheid.

unique bikes milano vintage frame hout

Speciale Wooden Bikes - Milano Vintage

De houten frames van de Gianni Speciale-fietsen worden volledig met de hand gemaakt, in Italië. De productie is beperkt, ecologisch en duurzaam. Elk model van de collectie is een eerbetoon aan de Italiaanse architectuur. Het resultaat is een fiets van tijdloze schoonheid.

Hij of zij die eigenaar is van een “Speciale” fiets, verspreidt een visie, deelt stijl en elegantie, wil enigheid en uniciteit. Een “Speciale” fiets is een verrassend design complement, om te bewonderen en ten toon te stellen, zelfs in uw eigen huis of kantoor.

Tijdloos en elegant, dankzij de zachte kleuren, de slanke en gestroomlijnde uitvoering van het ontwerp, de twee houtsoorten en de “Speciale” afwerking. Als de eerste creatie van zijn potlood, de inventiviteit van het design, uit het hart en de handen van Gianni Speciale. De Milano vintage heeft een stijl die uniek blijft.

Unique Vintage specificaties:

Milano Vintage is ideaal voor de cliënt met klasse en allure, meester van zijn tijd en dromen. Het is een juweel dat in elk detail, in elk accessoire en in elk onderdeel wordt bewonderd, een object dat de magische volmaaktheid van het handgemaakte product intact houdt. Als de prachtige stad die de naam geeft aan dit juweeltje van kunst, zorg, passie, werk en precisie. Genummerd frame, volledig handwerk, persoonlijk voor u op maat gemaakt. Gebruikte houtsoort Essen en Mahonie. Gewicht 12,9 Kg. Voor de thuis presentatie worden een speciale fietsstandaard en muur ophangpennen meegeleverd.