unique bikes speciale como hout totaal

Speciale Wooden Bikes / Como Speciale

  • unique bikes speciale como hout
  • unique bikes speciale como hout detail voorwiel
  • uniquebikes speciale como detail
  • uniquebikes speciale como hout vooraanzicht
  • unique bikes speciale como frame hout

SPECIALE WOODEN BIKES - COMO SPECIALE

v.a. €11.900,- incl. btw

Ontwerper Gianni Speciale doet zijn naam eer aan. Hij ontwerpt fietsen die in alle opzichten speciaal zijn. Alles draait om handwerk en om … hout! Speciale is designer, ambachtsman en liefhebber tegelijk. Hij ontwerpt fietsen, hij bouwt ze … hij droomt ze. Speciale had een droom over hout, duurzaamheid en balans. Over nieuwe wegen, een nieuwe belijning.

‘…Ik droomde staande voor mijn tekentafel.
Over nieuwe houten framelijnen en bewegende evenwichtspunten.
Van rust en natuur, van primaire elementen en kracht…’

De droom van Giavanni Speciale is uitgekomen. Zijn speciale wooden bikes zijn elegant, verstild in schoonheid.

unique bikes speciale como hout frame

Speciale Wooden Bikes - Como Speciale

De houten frames van de Gianni Speciale-fietsen worden volledig met de hand gemaakt, in Italië. De productie is beperkt, ecologisch en duurzaam. Elk model van de collectie is een eerbetoon aan de Italiaanse architectuur. Het resultaat is een fiets van tijdloze schoonheid.

Hij of zij die eigenaar is van een “Speciale” fiets, verspreid een visie, deelt stijl en elegantie, wil enigheid en uniciteit. Een “Speciale” fiets is een verrassend design complement, om te bewonderen en ten toon te stellen, zelfs in uw eigen huis of kantoor.

Tijdloos en elegant, dankzij de zachte kleuren, de slanke en gestroomlijnde uitvoering van het ontwerp, de twee houtsoorten en de “Speciale” afwerking. Als de eerste creatie van zijn potlood, de inventiviteit van het design, uit het hart en de handen van Gianni Speciale.

Unique specificaties:

Verwondering en schoonheid. Dat is het design van de Como Speciale. Een natuurlijk, volledig handgemaakt, uniek product. De Como Speciale heeft ongeëvenaarde rijeigenschappen vanwege het harmonische en visionaire handwerk. De Como herbergt twee contrasterende zielen in hetzelfde juweel … een futuristisch, extravert ontwerp dat gezien moet worden, maar ook een ronde, rustige ziel waarmee je een tocht wilt maken langs de prachtige landschappen van het meer en de stad Como. Como is de stad die zijn naam geeft aan deze fiets van kunst, passie en precisie. Hij heeft een genummerd frame en is volledig met de hand voor u op maat gemaakt. Gebruikte houtsoort: essenhout, gewicht: 13 kg.