Unique E-bike 2050

UNIQUE E-BIKE 2050

v.a. €1.499,- incl. btw

ONTWORPEN in de toekomst, de revolutionaire Unique e-bike 2050.
Als elk tijdperk wordt gekenmerkt door een icoon, die zijn tijd ver vooruit is, kan je daar ook de Unique e-bike 2050 toerekenen. Laat u betoveren door de elegante, charmante, geraffineerde designlijnen, de buitengewone prestaties en het unieke rijcomfort.

E-bike? Waar is de batterij dan? Die is onzichtbaar opgenomen in het design van de fiets, onherkenbaar geintegreerd. De Unique e-bike 2050 heeft een onmiskenbaar ontwerp, dat zich nadrukkelijk onderscheid van andere e-bikes. Het hoogwaardig aluminiumframe zonder lasnaden (gepattenteerd) geeft de bike een uitstraling van puurheid en elegantie.

De aldus verkregen extra framestijfheid laat een torq sensor pedaal assistentie toe, zonder afbreuk te doen aan stabiliteit en rijcomfort. Naast het frame met zijn dempend vermogen vangt ook de verende voorvork, vibraties van de weg op. Totaalgewicht slechts 16 Kg.

Welke Unique e-bike past bij jouw levensstijl? Wij zorgen voor de onmiskenbare looks, het prachtige silhouet en de spierkracht. U zoekt een kleuraccent om uw Unique e-bike 2050 te personaliseren. Daarmee kunt u anderen het nakijken geven.

Unique 2050 Connect

De Unique 2050 is voorzien van Bluetooth en een stereo luidspreker, zodat je muziek kunt afspelen van je smartphone.  De hoge kwaliteit van de speakers garanderen u een elegant geluid. Met Spotify connect heeft u de beschikking over 3 miljoen liedjes.

De uitvoering:
De Unique E-Bike 2050 heeft 1 + 3  assisterende niveaus:
1e niveau  0 %, Fitness mode, normaal fietsen zonder motorondersteuning,
2e niveau 25%, Aerobic mode 25% motorondersteuning, langere batterijduur.
3e niveau 50%, Eco mode 50% motorondersteuning, gemiddelde vermogen assistentie en batterijduur.
4e niveau 90%, Power mode, 90 % motorondersteuning, heuvelig terrein, volle tegenwind of maximale snelheid van 25 km p/uur.

Het batterijcompartiment in het frame verbergt, volledig weggewerkt, de uitneembare batterij. Die eenvoudig oplaadbaar is, range 50 Km opgeladen binnen 6 uur. Voorzien van Tektro schijfremmen voor en achter. Led verlichting, voor zichtafstand 10 meter, achter standaard. De in het frame ingebouwde Smart LCD display, geeft informatie over het ingeschakelde assistentieniveau, de batterijcapaciteit, snelheid en rijafstand. Voorzien van USB input voor laden van de smartphone tijden het rijden. De achterwielmotor 250 Watt, is een sterke koolborstelvrijemotor anti magnetisch, direct overgebracht vermogen.

Wielen: 20 inch. Banden Kenda BRAND antilek, e-bike pro, uiterst duurzaam.

Unique specificaties:

De (koppel) torq sensor (Duit patent)zorgt voor een snelle reactie wanneer u extra vermogen op het pedaal wilt hebben. Pittig rijden en veilig.

  • 1- Wanneer u op het Pedaal trapt voelt de koppel sensor de kracht van uw voeten,
  • 2- De controller zal het signaal aan de motor doorgeven om de pedaalkracht te versterken,
  • 3- Pedaal sterkte en elektrische schalingen worden gecoördineerd ontvangen op de achterwiel motor.

CE, RoHS, FCC gecertificeerd, getest en goedgekeurd door het SGS.
Water-proof: IPX4, getest en goedgekeurd door de Duitse TUV.

De Unique E-bike is anders en maakt het verschil in de looks en technologie, met een verrassend hoog rijplezier.