Zoek

Persoonlijke boodschappen van klanten, door heel het land, die onze Batribike Perdu elektrische fiets dagelijks gebruiken.

Batribike Perdu. Made in Denmark.

Persoonlijke boodschap van Maura Renardel de Lavalette:

De Perdu elektrische fiets bevalt mij uitstekend. Hij laadt snel op en ik kan er lang mee rijden. Wat mij bij jullie opvalt is dat jullie altijd bereikbaar zijn en een snelle service hebben. Succes en dank voor de goede service.

 

Vriendelijke groet Maura uit Zandvoort

Persoonlijke boodschap van Jans Oudshoorn Ouddorp:

Vanaf dag 1 dat ik deze fiets als model in Amsterdam zag staan was ik al verliefd. Mooie fiets en het voordeel is dat je niet kan zien dat het een elektrische fiets is.

Na lang twijfelen (bijna 2 jaar) “Zal ik het doen ja of nee de stoute schoenen aangetrokken en Unique Bikes gebeld of de fiets nog leverbaar is en een afspraak gemaakt.

Op naar Winterswijk. De fiets stond keurig klaar voor een proefritje. We kregen eerst duidelijke uitleg en daar gingen we dan. Ja, toen was ik verkocht en heb direct gekocht.

Hele aardige verkoper, super service, keurig thuis geleverd en tot op de dag van vandaag zeker geen spijt van deze aankoop en ik kan de Perdu elektrische fiets iedereen aanraden!

Mocht je ook twijfelen dan raad ik iedereen aan; Ga een dagje naar Winterswijk en neem een kijkje bij deze mooie Fietsenwinkel UNIQUE BIKES.

 

Hartelijke groeten Jans

Persoonlijke boodschap van Margot uit Amsterdam

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe Batribike Perdu.

Ik woon in Amsterdam en wilde heel graag een mooie elektrische fiets, maar wel eentje die er niet meteen uitzag als een elektrische fiets. Ik wilde zeker  geen fiets met batterij onder de bagagedrager, die weggemoffeld wordt onder een fietstas. Dat vind ik persoonlijk de ergste van allemaal…., no offence….

Na lang speuren kwam ik de prachtige subtiele Batribike Perdu tegen.

Maar ja, ik wilde m natuurlijk wel eerst testen! Dus, gebeld met Unique Bikes, afspraak gemaakt en ruim 2 uur die kant op gereden.

Ze waren ietwat verbaasd dat ik zo ver wilde rijden voor een fiets, maar dat bewijst alleen maar hoe graag ik hem wilde zien en hebben. Proefrit gemaakt, en de rest is geschiedenis….

De fiets is een week later bij mij afgeleverd, met wat persoonlijke aanpassingen, zoals de tweede handrem en een kratje voorop de fiets aan het frame gemonteerd, zodat ik ook mijn hondje en/of boodschappen heel gemakkelijk kan meenemen.

Al met al een geweldige ervaring en service, de winkel is sowieso een bezoek waard, want ze hebben nog zo veel meer soorten fietsen.

 

Dank team Unique bikes.

Meerdere foto’s en model uitvoeringen:

Batribike perdu zijkant Uniquebikes

Componenten:

Mini controller op stuur en app op telefoon voor alle informatie en acties.

Voorwielmotor.

Accu in kettingkast.

Standaard.