fbpx

Slide ELEKTRISCHE FIETSEN
VAN UITZONDERLIJKE
HOGE KWALITEIT
made in Germany made in Holland

UNIQUE BIKES FOR UNIQUE PEOPLE

Elektrische fietsen voor een unieke rijervaring. Bij Unique Bikes staat kwaliteit voorop.

Laat u verrassen door de bijzondere rijeigenschappen en innovatieve designs. E-bikes waarbij de batterij subtiel en onzichtbaar in het frame is geïntegreerd.

Huyser / Gen-1 en Gen-Urban Belt

v.a. € 2.649,- incl. btw

Merk: Huyser
Model: Gen-1 en Gen-Urban Belt
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

Passie voor kwaliteit sinds 2005. Tot in de details, stijlvol, elegant en ultiem rijcomfort. Optimaal genieten, rijgedrag en design in optima forma. Helemaal compleet in uitvoering, in de juiste verhouding van alle gebruikte componen- ten, de kwaliteit hiervan, de innovaties, het design en de prijs. De Gen-1 heeft een Bafang middenmotor M 300, de Gen-Urban Belt, met de Gates CDX  Riem heeft de M320 middenmotor, beide hebben een trap- ondersteuning van 80 Nm. Deze werkt met een rotatiesnelheids- en vermogensensor voor je trapondersteuning die daardoor zeer natuurlijk aanvoelt. Nexus 7S, Display Gen-1 :Bafang C10, Gen-Urban Belt de C18, beide de Bafang Accu 500Watt, actieradius tot 125 Km. Banden Schwalbe, zadel Selle Royal. Made in Holland. Kleuren Gen-1: warm sand en navy blue, Gen-Urban Belt mat zwart (€ 2.999,-).

Huyser / Modena

v.a. € 2.899,- incl. btw

Merk: Huyser
Model:  Modeno
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

Huyser e-bikes staan voor optimaal rijcomfort door het stabiele frame, de recht-op zitpositie, het verstelbare stuur- en zadelpen, de ergonomische handvatten en het gel zadel. Bafang LCD-display midden op stuur gemonteerd. Uitvoering: lederen handvatten, Bafang 500 Wh accu, stille en krachtige Bafang M 420 middenmotor, trapondersteuning 80Nm, verende voorvork, Shimano hydraulische schijfremmen en een Shimano Nexus 8 naafversnelling. Robuuste bagagedrager, geschikt voor 25kg bagage. Gesloten kettingkast. Met sterke 70 lumen koplamp, bediening van LCD-display. Top e-bikes! Made in Holland. Kleur: champagne.

Huyser / Domaso

v.a. € 3.149,- incl. btw

Merk: Huyser
Model: Domaso
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

Huyser e-bikes staan voor optimaal rijcomfort door het stabiele frame, de recht-op zitpositie, het verstelbare stuur- en zadelpen, de ergonomische handvatten en het gel zadel. Bafang LCD-display midden op stuur gemonteerd. Uitvoering: lederen handvatten, Bafang 500 Wh accu, stille en krachtige Bafang M 420 middenmotor, trapondersteuning 80Nm, verende voorvork, Shimano hydraulische schijfremmen en een Shimano Nexus 8 naafversnelling. Robuuste bagagedrager, geschikt voor 25kg bagage. Gesloten kettingkast. Met sterke 70 lumen koplamp, bediening van LCD-display. Top e-bikes! Made in Holland. Kleur: mat zwart.

Huyser / Maleo woman & man

v.a. € 3.349,- incl. btw

Merk: Huyser
Model: Maleo
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

Huyser e-bikes staan voor optimaal rijcomfort door het stabiele frame, de recht-op zitpositie, het verstelbare stuur- en zadelpen, de ergonomische handvatten en het gel zadel. Bafang LCD-display midden op stuur gemonteerd. Uitvoering: lederen handvatten, Bafang 500 Wh accu, stille en krachtige Bafang M 420 middenmotor, trapondersteuning 80Nm, verende voorvork, Shimano hydraulische schijfremmen en een Shimano Nexus 8 naafversnelling. Robuuste bagagedrager, geschikt voor 25kg bagage. Gesloten kettingkast. Met sterke 70 lumen koplamp, bediening van LCD-display. Top e-bikes! Made in Holland. Kleuren: wit (woman) en matzwart (man). De beide modellen Maleo zijn incl. 500W met Gates riem.

Huyser / Ultremo

v.a. € 3.699,- incl. btw

Merk: Huyser
Model: Ultremo
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

De Ultremo is een e-bike met moderne styling:
Dagrijverlichting op het balhoofd, de Enviolo traploze NuVinci N380 versnellingsnaaf (zorgeloos traploos schakelen), de krachtigste Bafang M420 motor (met trapondersteuning van 80Nm) en een onderhoudsarme Gatex CDX-riem. Een fiets waar kwaliteit, luxe en optimaal rijcomfort samenkomen. De Ultremo gaat kosten € 3.699,- inclusief 522 Wh accu. Met 630 Watt accu meerprijs € 100,-. De Ultremo is nu al te bestellen.

Huyser / Benzo

van € 2.499,- voor € 2.299,- incl. btw

Merk: Huyser
Model: Benzo
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

Huyser’s e-bike model Benzo is een chique e-bike met hoge afwerking en kwaliteit. Tot in de details, stijlvol, elegant en met een ultiem rijcomfort. Kijk maar eens hoe de lassen zijn afgewerkt, ontdek het simpele (één-handsbediening) verstelbare stuur, en meer. Uitgevoerd met de luxe Bafang DPC 18 kleurendisplay. Dagelijks genieten van het rijgedrag en de kwaliteit.

Uniek en compleet in uitvoering, met gebruik van uitsluitend top componenten, de absolute kwaliteit hiervan, de innovaties, het design anders gezegd: OPTIMALE KWALITEIT/PRIJSVERHOUDING.

De Bafang midden motor M300 heeft een trapondersteuning van 80 Nm. Deze werkt met een rotatie sensor voor je trapondersteuning. Waardoor het rijden zeer natuurlijk aanvoelt. Ontspannen zitten en rijden door vering in zadelpen en de verstelbare verende voorvork.

Ebike Das Original / C010 - S010

v.a. € 2.449,- incl. btw

Merk: Ebike Das Original
Model: C010 en S010
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

Geroemd in allerlei testen en het meest verkochte model van Ebike Das Original. Het frame is fraai, comfortabel door de lage en brede instap. Door de ANWB als meest stabiele e-bike in de markt beoordeeld met een tien. Totale score ANWB test 8,1. Met de goed afleesbare Bosch Intuvia display met 4 niveaus en walk assist. De e-bike heeft een heerlijke zitpositie om heerlijk ontspannen te fietsen. Met hydraulische Shimano MT200 schijfremmen. Bosch Active Line middenmotor 40Nm, Bosch accu 400Wh, actieradius tot 100Km, Shimano Nexus 7S. Draagvermogen 140Kg. Made in Duitsland. Kleuren matzwart, champagne, wit en blauwgrijs/zwart (glans). Met mooie bijpassende fietstassen.

Ebike Das Original / C009 - S009

v.a. € 2.799,- incl. btw

Merk: Ebike Das Original
Model: C009 en S009
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

Geroemd in allerlei testen en het meest verkochte model samen met de C010 van Ebike Das Original. Het frame is fraai en comfortabel. Door de ANWB als meest stabiele e-bike in de markt beoordeeld met een tien. Totale score ANWB test 8,1. Met de goed afleesbare Bosch Intuvia display met 4 niveaus en walk assist. De e-bike heeft een heerlijke zitpositie om heerlijk ontspannen te fietsen. Met hydraulische Shimano MT200 schijfremmen. Bosch Active Line Plus middenmotor 50Nm,Bosch accu 500Wh, actieradius tot 125 Km, Shimano Nexus 8 S. Draagvermogen 140Kg. Made in Duitsland. Kleuren heren matzwart. Kleuren dames (model C009) champagne, wit, blauwgrijs, zwart (glans). Met mooie bijpassende fietstassen.

Ebike Das Original / C007 - S007

v.a. € 2.949,- incl. btw

Merk: Ebike Das Original
Model: C007 en S007
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

De Intube Active Line Plus is het topmodel van Ebike Das Original. Het comfort, de ondersteuning, het bereik en de superstabiele rijeigenschappen van deze fiets zijn uniek. Dit dankzij de nieuwste frametechnologie, de Bosch Active Line Performance motor met 50Nm koppel en de, uitneembare Bosch accu van 400 Wh, bereik 100 Km die onzichtbaar in het frame is opgenomen. Het nieuwe frame is typisch Ebike Das Original: extreem stabiel, gemakkelijke instap en licht van gewicht. Veiligheid gewaarborgd met de hydrauli- sche schijfremmen en duurzame anti-lek banden. Inclusief: 4 jaar accu garantie, 30 jaar frame garantie. Made in Duitsland. Kleuren blauw/zwart glans en wit/grijs glans. Ook in herenmodel “sport” in de kleuren blauw/zwart en zwart/blauw silver glans leverbaar.

Ebike Das Original / C004 Intube - C004+

v.a. € 3.449,- incl. btw

Merk: Ebike Das Original
Model: C004 Intube en C004+
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

De C004 Intube heeft acht soepel schakelende versnellingen en is speciaal afgestemd op de Nederlandse fietser. Met gesloten kettingkast, ABUS ART keurmerkslot, snelbinders en een verende zadelpen. Deze e-bike wordt aangedreven door de stille en krachtige Bosch Active Plus motor met groot Intuvia display en 500 Wh Powertube accu. Brede banden en een stabiel frame verhogen uw veiligheid.

De C004+ heeft daarboven een Gates riemaandrijving, wat veel voordelen met zich meebrengt; minder onderhoud, lage rolweerstand, lichter in gewicht, niet weersgevoelig en een lange levensduur!

Ebike Das Original / C002 E+

v.a. € 4.599,- incl. btw

Merk: Ebike das Original
Model: C002 E+
Type fiets: elektrische fiets/automatisch schakelen

Unique eigenschappen:

De bijzondere specificaties van deze uitvoering:

Schakelsysteem: De Enviolo H-Sync TR N380 Automaat. Met het automatisch systeem wordt het rijden op uw e-bike nog comfortabeler. U kiest hoe snel u wilt trappen, en de technologie doet de rest. Zo zoeft u ongeacht wind of heuvels met een gelijkblijvende tred door het landschap. En na een stop heeft het automatisch systeem alvast een lagere versnelling ingeschakeld zodat u gemakkelijker weer op gang komt.

De C002 E+ heeft een Satori Animaris parallel verende zadelpen. Door zijn ontwerp een relatief lage veerweg, waardoor het zadel net iets verder naar beneden kan. De makkelijke verstelbaarheid van de hoek van het zadel maakt deze zadelpen de beste keus van de parallel verende zadelpennen.

Aandrijflijn: Bosch, display Intuvia, Middenmotor NEW Performence line Koppel 65Nm, batterij in frame 625Wh.

Riemaandrijving: Gates

De kwaliteitskenmerken zijn: 4 jaar garantie op de accu, 30 jaar garantie op het frame, Duitse kwaliteit en handgemaakt door één persoon.

Speed pedelec Ebike das Original / SHS002+ Gates

v.a. € 6.499,- incl. btw

Merk: Ebike das Original
Model: SHS002+ Gates
Type fiets: speed pedelec / e-bike

Unique eigenschappen:

De Speed Pedelec van Ebike das Original de SHS002+ met gates riem en ABS.

De beste, veiligste en meest comfortabele speed pedelec komt van Ebike das Original. De combinatie van voorwiel-ABS en loskomregeling voor het achterwiel zorgt voor extra veiligheid: Bij lastige remmanoeuvres wordt de remdruk van de voorrem gereguleerd, waardoor de rijsituatie zich stabiliseert. Geniet onder alle fietsomstandigheden van deze extra veiligheid.

Daarnaast staan rijcomfort en kwaliteit voorop. Deze speedpedelec heeft een zeer stijf lichtgewicht frame uit Hydroform-Aluminium, een Bosch New Performance CX HS motor in combinatie met Enviolo en Gates CDX, een Intube batterij van 500Wh met een extra 500Wh batterij op het frame, en Bosch Magura ABS (anti-blokeersysteem). Overige componenten zijn de Busch & Müller verlichting (150 Lux) en brede Continental City/Cruise E 47 buitenbanden.

Inclusief 30 jaar frame garantie, 4 jaar accugarantie en 4 jaar enviolo garantie.
Vanaf mei 2021 bij Unique Bikes op voorraad. Wees er snel bij op is op.