fbpx

UNIQUE BIKES FOR UNIQUE PEOPLE

Elektrische fietsen voor een unieke rijervaring. Bij Unique Bikes staat kwaliteit voorop.

Laat u verrassen door de bijzondere rijeigenschappen en innovatieve designs. E-bikes waarbij de batterij subtiel en onzichtbaar in het frame is geïntegreerd.

Huyser

Unique-Bikes-Winterswijk-Enviolo-AutomatiQ-versnellingsnaaf
Unique Bikes: Huyser - Maleo

Huyser / Maleo - met 600Wh accu

Uitvoering met handmatige traploze versnelling Enviolo
model 2022 v.a. € 3.449,- incl. btw, nu tijdelijk voor maar € 3.149,-
model 2023 v.a. € 3.849,- incl. btw
Meerprijs volautomatische versnelling Enviolo Automatiq
van € 400,- NU TIJDELIJK VOOR SLECHTS € 100,- INCL. BTW!

Merk: Huyser
Model: Maleo
Extra uitvoering: met Enviolo Automatiq versnellingsnaaf

Unique eigenschappen:

DE HUYSER E-BIKE MALEO; een uitzonderlijk mooie elektrische fiets met prachtige specificaties. Door het gebruik van het Gates CDX Carbon Belt-drive systeem in combinatie met de handmatige of volautomatische traploze versnelling van ENVIOLO is het fietsen een NIEUWE BELEVING; LETTERLIJK EEN VERADEMING. De e-bike is uitgerust met schijfremmen, de nieuwste en krachtige BAFANG M420 middenmotor, de accu in het frame en een Smart display met USB-ingang, waarmee het aantal standen van ondersteuning (3, 5 of 9) en de gevoeligheid van de sensor (laag, middel en hoog) zelf is aan te passen.

Unique Bikes: Huyser - Novara

Huyser / Novara - met 600Wh accu

Uitvoering met handmatige traploze versnelling Enviolo
€ 3.849,- incl. btw
Uitvoering met volautomatische versnelling Enviolo Automatiq
van € 4.449,- nu tijdelijk voor maar € 4.149,- incl. btw!

Merk: Huyser
Model: Novara

Unique eigenschappen:

DE HUYSER E-BIKE NOVARA; een uitzonderlijk mooie elektrische fiets met unieke specificaties. Door het gebruik van het automatisch schakelsysteem van ENVIOLO en de Gates CDX Carbon Belt-drive (riem) is het rijden een beleving letterlijk een verademing. Nooit zelf meer schakelen, doortrappen tijdens het automatisch schakelen met de meest UW ideale trapfrequentie. De e-bike is uitgerust met hydraulische schijfremmen, de krachtige Bafang M420 middenmotor met koppel 80 Nm, een full colour LCD smart display DCP 18 met USB-ingang. Bij het smart display is het aantal standen van ondersteuning (3,5 of 9) en de sensorgevoeligheid (laag, middel en hoog) zelf aan te passen.

Unique Bikes: Huyser - Ultremo

Huyser / Ultremo - met 630Wh accu

Uitvoering met handmatige traploze versnelling Enviolo
€ 3.999,- incl. btw
Uitvoering met volautomatische versnelling Enviolo Automatiq
van € 4.399,- nu tijdelijk voor maar € 4.099,- incl. btw!

Merk: Huyser
Model: Ultremo

Unique eigenschappen:

HUYSER 2022 ULTREMO met verlicht balhoofd en volautomatisch traploos schakelen met de Enviolo Automatiq

Dit is een e-bike met moderne styling, een krachtige Bafang M420 motor met koppel 80Nm, de onderhoudsarme Gatex CDX-riem en de unieke automatisch schakelende versnellingsnaaf de Enviolo Automatiq de TR 380 (voor alle rijomstandigheden).

Een fiets waar KRACHT, luxe en comfort samenkomen! Nagenoeg gelijk in uitvoering als de Novara, de balhoofd verlichting is het enige verschil. Daarnaast is de Enviolo krachtiger ingesteld. Een in het oog springend detail is de dag-rijverlichting op het balhoofd van de Ultremo in de vorm van de merknaam.

Unique Bikes: Huyser - Gen-1

Huyser / Gen-1, Gen-2 en Gen Urban Belt

Voorjaarsaanbiedingen:
Gen-1 van € 2.749,- voor € 2.249,- incl. btw
Gen-2 van € 2.949,- voor € 2.299,- incl. btw
Gen Urban Belt van € 3.149,- voor € 2.399,- incl. btw

Merk: Huyser
Model: Gen-1, Gen-2 en Gen Urban Belt

Unique eigenschappen:

Passie voor kwaliteit sinds 2005. Tot in de details, stijlvol, elegant en ultiem rijcomfort. Optimaal genieten, rijgedrag en design in optima forma. Helemaal compleet in uitvoering, in de juiste verhouding van alle gebruikte componenten, de kwaliteit hiervan, de innovaties, het design en de prijs. De Gen-1 heeft een Bafang middenmotor M300. De Gen-2 en Gen Urban Belt hebben een M420 middenmotor. Alle drie hebben een trapondersteuning van 80 Nm, met een rotatiesnelheids- en vermogenssensor voor je trapondersteuning die daardoor zeer natuurlijk aanvoelt. De Gen Urban Belt is uitgerust met een Gates CDX belt aandrijving. Made in Holland. Kleuren Gen-1: warm sand en navy blue (€2.599,-), Gen-2: violet (€2.799,-) en Gen-Urban Belt: mat zwart (€ 2.999,-).

Unique Bikes: Huyser - Gen Sport

Huyser / Gen Sport

Voorjaarsaanbieding van € 2.949,- voor € 2.599,- incl. btw

Merk: Huyser
Model: Gen Sport

Unique eigenschappen:

Voor de wat sportievere rijder, maar toch met dat beetje extra ondersteuning van de motor. Voldoet aan alle kwaliteitseisen en is ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

Huyser’s e-bike, de Gen Sport met batterij in het frame is tot in de kleinste details, stijlvol, elegant en heeft een sportief rijcomfort met de Shimano Deore 10sp, derailleur. Zorgeloos schakelen en hierbij kunnen blijven trappen onder het rijden. Dat is sportief genieten van het geweldige rijgedrag.

Uniek en zeer compleet in uitvoering, met een optimale verhouding tussen de gebruikte componenten, en de absolute kwaliteit hiervan, de innovaties en het design.  Met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding dus.

Unique Bikes: Huyser - Gen Urban +

Huyser / Gen Urban + (belt)

Voorjaarsaanbiedingen:
Gen Urban + 2022 van € 3.149,- voor € 2.599,- incl. btw
Gen Urban + Belt 2022 van € 3.349,- voor € 2.699,- incl. btw
Gen Urban + 2023 van € 3.149,- voor € 2.699,- incl. btw
Gen Urban + Belt 2023 van € 3.349,- voor € 2.849,- incl. btw

Merk: Huyser
Model: Gen Urban + / Gen Urban + belt

Unique eigenschappen:

Bij de Huyser Gen Urban + (belt) komen prestatie, design en kracht samen in een e-bike.

Voor de veeleisende sportieve fietser; M200 Bafang motor, koppel van 65Nm, bredere banden, verende voorvork, verende zadelpen en bij de belt versie een Gates CDX riem. Accu in het frame, verkrijgbaar in 500Wh en 630Wh.

Unique Bikes: Huyser - Domaso

Huyser / Domaso

Voorjaarsaanbieding:
Domaso 2023 incl. 500Wh accu van € 3.399,- voor € 2.799,- incl. btw

Merk: Huyser
Model: Domaso

Unique eigenschappen:

Huyser e-bikes staan voor optimaal rijcomfort door het stabiele frame, de recht-op zitpositie, het verstelbare stuur- en zadelpen, de ergonomische handvatten en het gel zadel. Bafang LCD-display midden op stuur gemonteerd. Uitvoering: lederen handvatten, Bafang 500 Wh accu, stille en krachtige Bafang M 420 middenmotor, trapondersteuning 80Nm, verende voorvork, Shimano hydraulische schijfremmen en een Shimano Nexus 8 naafversnelling. Robuuste bagagedrager, geschikt voor 25kg bagage. Gesloten kettingkast. Met sterke 70 lumen koplamp, bediening van LCD-display. Top e-bikes! Made in Holland. Kleur: mat zwart.

Huyser / Marano

V.a. € 2.849,- incl. btw

Merk: Huyser
Model: Marano

Unique eigenschappen:

De Marano is een ideale fiets voor iemand die op zoek is naar een lage instap met een stabiel rijgedrag. Door de 26 inch wielen kunt u altijd gemakkelijk met de voeten bij de grond. Door de lage en ruime instap stapt u gemakkelijk op. De brede banden zorgen voor een ultiem comfort en grip. De Bafang M300 motor zorgt er voor dat u gemakkelijk zonder kracht elke heuvel kunt beklimmen. De motor levert 80nm koppel in combinatie met een rotatiesensor in de motor. Verder is de Marano van alle gemakken voorzien. Zoals u van Huyser gewend bent.

Unique Bikes - Brinckers
Unique Bikes: Brinckers - Bjørn

Brinckers / Bjørn

Prijs met standaard riem vanaf € 1.999,- incl. btw
Actieprijs: nu voor € 1.450,- incl. btw
Meerprijs GTX Gates riem € 225,- incl. btw

Merk: Brinckers
Model: Bjørn

Unique eigenschappen:

De Bjørn is de lichtste en meest sportieve elektrische fiets binnen de collectie. Daar mag je op gezien worden! De sportieve zithouding en uitstraling verklappen al meteen dat de Bjørn gericht is op de nieuwe generatie. Geen ketting, maar een GTX Gates riem en tandwiel. Geen versnellingen maar een achterwielmotor. Geen losse accu, maar een geïntegreerde die uitneembaar is! Dat is handig!

Unique Bikes: Brinckers - Boston F7

Brinckers / Boston F7

Introductieprijs van € 2.299,-
Nu tijdelijk voor € 2.149,- incl. btw

Merk: Brinckers
Model: Boston F7

Unique eigenschappen:

Groots, levendig en veelzijdig: een passende naam voor dit Brinckers model was zo gevonden. De stad Boston in de USA is de inspiratiebron voor de Boston F7. De e-bike is als de stad, levendig en vol energie: deze elektrische fiets doet zijn naam eer aan! Rijcomfort en ondersteuning die je niet verwacht bij een e-bike met voorwielmotor. Maak een proefrit, de rijervaring die u hierbij ervaart vergeet u nooit meer! Wat een fietsplezier!

Unique Bikes: Brinckers - Brisbane M7

Brinckers / Brisbane M7

Introductieprijs van € 2.799,-
Nu tijdelijk voor € 2.599,- incl. btw

Merk: Brinckers
Model: Brisbane M7

Unique eigenschappen:

De M7: een allrounder. Rijden met luxe en comfort op een elektrische fiets, die je vergezelt op mooie en lange fietstochten? Maar ook als boodschappenfiets, die je zonder moeite van hot naar her brengt? Of de elektrische fiets die je naar je werk te pendelt en weer terug? De Brisbane is het allemaal!

Unique Bikes: Brinckers - Brisbane GT M7

Brinckers / Brisbane GT M7

Introductieprijs van € 3.299,-
Nu tijdelijk voor € 2.999,- incl. btw

Merk: Brinckers
Model: Brisbane GT M7

Unique eigenschappen:

De GT M7: een zeer stabiele fiets ontwikkeld met oog voor comfort en rijplezier. De zithouding is heerlijk relaxed en nodigt uit om vaak een blokje om te gaan! De uit het frame uitneembare accu en de krachtige motor zitten lekker laag waardoor de fiets heel stabiel is en zich heel beheerst laat sturen. Keuze tussen twee soorten frames; low step en mixed.

Unique-Bikes-Brinckers-LeMans

Brinckers / Le Mans

Introductieprijs Le Mans M8 van € 2.899,-
nu tijdelijk voor € 2.599,- incl. btw
Introductieprijs Le Mans M7 van € 2.849,-
nu tijdelijk voor € 2.559,- incl. btw

Merk: Brinckers
Model: Le Mans

Unique eigenschappen:

De Brinckers Le Mans staat voor kracht, snelheid en eindeloos kilometervreten in een mooie verpakking en met een vriendelijke uitstraling. Het stabiele chassis, de goede remmen en sterke motor doen precies wat je ervan mag verwachten: Een constante glimlach op je gezicht toveren!

Unique Bikes: Brinckers - Berlin

Brinckers / Berlin

Introductieprijs van € 2.049,- met 604Wh accu
nu tijdelijk voor € 1.949,- incl. btw

Merk: Brinckers
Model: Berlin

Unique eigenschappen:

De Berlin dankt zijn naam aan de prachtige stad Berlijn.

Speelse graphics en sterke lijnen op strakke frames. De zitpositie is wat actiever dan die bij zijn grote broer de Boston, waardoor de Berlin ook lichter aanvoelt en de fiets heerlijk licht stuurt. De uitneembare accu en de stille voorwielmotor zorgen voor vele kilometers met een prettige ondersteuning. De intuïtieve rijondersteuning helpt je nog zuiniger te rijden. That’s easy.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Brinckers / Brisbane M310

Prijs 560Wh v.a. € 2.949,- incl. btw
Nu tijdelijk voor € 2.649,- incl. btw

Merk: Brinckers
Model: Brisbane M310

Unique eigenschappen:

De Brisbane M310 variant is nog iets luxer afgewerkt en uitgerust met een Enviolo CT traploze versnelling met een 310% ratio. Deze versnelling werkt een beetje als een kraan: je kunt hem zonder klikjes lichter (kouder) of zwaarder (warmer) zetten. Dit systeem is ook handig voor mensen met minder kracht in de handen. Dit luxe versnellingssysteem werkt goed samen met de motor zodat je altijd kunt schakelen tijdens het optrekken. Dat zorgt duidelijk voor een erg fijne rijervaring.

Unique Bikes: Batribike - Nebula 7

BATRIBIKE / NEBULA

Introductieaanbod van € 1.624,- nu voor € 1.149,- incl. btw

Merk: Batribike
Model: Nebula 7

Unique eigenschappen:

Topkwaliteit MADE IN DENEMARKEN

De Nebula 7 is al jaren de meest verkochte e-bike van Promovec. Een vlot gelijnde elektrische fiets met een sterke 33Nm Promovec voorwielmotor, Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf en krachtige Promovec accu met 468 Wh. Actieradius tot 100 km. LED display met 5 ondersteuningen. Comfortabel verend zadel, vaste voorvork, krachtige Tektro v-remmen (voor en achter) en verstelbaar stuur. Goed in balans en rijdt als een zonnetje.

Opties: een half gesloten kettingkast, gesloten kettingkast, jasbeschermers, extra rem (terugtraprem)

Unique Bikes: Batribike - Perdu

BATRIBIKE / PERDU
ELEKTRISCHE FIETS, NIET ALS ZODANIG TE HERKENNEN

Introductieprijs van € 1.899,- nu voor slechts € 1.699,- incl. btw

Extra aanbieding aankoop via uitgestelde betaling. U betaalt direct bij levering € 1.285,- incl. btw. De rest per maand € 17,25 (over 24 maanden). Geen BKR registratie, geen rente!

Merk: Batribike
Model: Perdu

Unique eigenschappen:

De elegante Perdu die er niet uitziet als een e-bike met de in de kettingkast onzichtbaar ingebouwde 346 W batterij is gemaakt voor veeleisende fietsers, die een sierlijke stadsfiets zoeken. Bijzonder licht en compact, tegelijk extreem krachtig en efficiënt. Made in Denmark.

Voorzien van het revolutionaire Promovec connect+ systeem: combinatie van controller voor aan/uit en weergave van het batterijniveau en ondersteuningsniveau. Uw smartphone kunt u als display gebruiken! Zeer stabiele e-bike.