fbpx

UNIQUE BIKES FOR UNIQUE PEOPLE

Elektrische fietsen voor een unieke rijervaring. Bij Unique Bikes staat kwaliteit voorop.

Laat u verrassen door de bijzondere rijeigenschappen en innovatieve designs. E-bikes waarbij de batterij subtiel en onzichtbaar in het frame is geïntegreerd.

Huyser / Benzo

Laatste modellen: van € 2.699,- nu voor € 2.299,- incl. btw

Merk: Huyser
Model: Benzo
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

Huyser’s e-bike model Benzo is een chique e-bike met hoge afwerking en kwaliteit. Tot in de details, stijlvol, elegant en met een ultiem rijcomfort. Kijk maar eens hoe de lassen zijn afgewerkt, ontdek het simpele (één-handsbediening) verstelbare stuur, en meer. Uitgevoerd met de luxe Bafang DPC 18 kleurendisplay. Dagelijks genieten van het rijgedrag en de kwaliteit.

Uniek en compleet in uitvoering, met gebruik van uitsluitend top componenten, de absolute kwaliteit hiervan, de innovaties, het design anders gezegd: OPTIMALE KWALITEIT/PRIJSVERHOUDING.

De Bafang midden motor M300 heeft een trapondersteuning van 80 Nm. Deze werkt met een rotatie sensor voor je trapondersteuning. Waardoor het rijden zeer natuurlijk aanvoelt. Ontspannen zitten en rijden door vering in zadelpen en de verstelbare verende voorvork.

Huyser / Gen-1 en Gen-Urban Belt

v.a. € 2.649,- incl. btw

Merk: Huyser
Model: Gen-1 en Gen-Urban Belt
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

Passie voor kwaliteit sinds 2005. Tot in de details, stijlvol, elegant en ultiem rijcomfort. Optimaal genieten, rijgedrag en design in optima forma. Helemaal compleet in uitvoering, in de juiste verhouding van alle gebruikte componen- ten, de kwaliteit hiervan, de innovaties, het design en de prijs. De Gen-1 heeft een Bafang middenmotor M 300, de Gen-Urban Belt, met de Gates CDX  Riem heeft de M320 middenmotor, beide hebben een trap- ondersteuning van 80 Nm. Deze werkt met een rotatiesnelheids- en vermogensensor voor je trapondersteuning die daardoor zeer natuurlijk aanvoelt. Nexus 7S, Display Gen-1 :Bafang C10, Gen-Urban Belt de C18, beide de Bafang Accu 500Watt, actieradius tot 125 Km. Banden Schwalbe, zadel Selle Royal. Made in Holland. Kleuren Gen-1: warm sand en navy blue, Gen-Urban Belt mat zwart (€ 2.999,-).

Huyser / Modena

v.a. € 2.899,- incl. btw

Merk: Huyser
Model:  Modeno
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

Huyser e-bikes staan voor optimaal rijcomfort door het stabiele frame, de recht-op zitpositie, het verstelbare stuur- en zadelpen, de ergonomische handvatten en het gel zadel. Bafang LCD-display midden op stuur gemonteerd. Uitvoering: lederen handvatten, Bafang 500 Wh accu, stille en krachtige Bafang M 420 middenmotor, trapondersteuning 80Nm, verende voorvork, Shimano hydraulische schijfremmen en een Shimano Nexus 8 naafversnelling. Robuuste bagagedrager, geschikt voor 25kg bagage. Gesloten kettingkast. Met sterke 70 lumen koplamp, bediening van LCD-display. Top e-bikes! Made in Holland. Kleur: champagne.

Huyser / Domaso

Model 2021: v.a. € 3.149,- incl. btw*

Model 2022: v.a. € 3.249,- incl. btw

* zolang de voorraad strekt

Merk: Huyser
Model: Domaso
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

Huyser e-bikes staan voor optimaal rijcomfort door het stabiele frame, de recht-op zitpositie, het verstelbare stuur- en zadelpen, de ergonomische handvatten en het gel zadel. Bafang LCD-display midden op stuur gemonteerd. Uitvoering: lederen handvatten, Bafang 500 Wh accu, stille en krachtige Bafang M 420 middenmotor, trapondersteuning 80Nm, verende voorvork, Shimano hydraulische schijfremmen en een Shimano Nexus 8 naafversnelling. Robuuste bagagedrager, geschikt voor 25kg bagage. Gesloten kettingkast. Met sterke 70 lumen koplamp, bediening van LCD-display. Top e-bikes! Made in Holland. Kleur: mat zwart.

Huyser / Maleo woman & man

Model 2021: v.a. € 3.349,- incl. btw*

Model 2022: v.a. € 3.549,- incl. btw

* zolang de voorraad strekt

Merk: Huyser
Model: Maleo
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

Huyser e-bikes staan voor optimaal rijcomfort door het stabiele frame, de recht-op zitpositie, het verstelbare stuur- en zadelpen, de ergonomische handvatten en het gel zadel. Bafang LCD-display midden op stuur gemonteerd. Uitvoering: lederen handvatten, Bafang 500 Wh accu, stille en krachtige Bafang M 420 middenmotor, trapondersteuning 80Nm, verende voorvork, Shimano hydraulische schijfremmen en een Shimano Nexus 8 naafversnelling. Robuuste bagagedrager, geschikt voor 25kg bagage. Gesloten kettingkast. Met sterke 70 lumen koplamp, bediening van LCD-display. Top e-bikes! Made in Holland. Kleuren: wit (woman) en matzwart (man). De beide modellen Maleo zijn incl. 500W met Gates riem.

Huyser / Ultremo

Model 2021: v.a. € 3.699,- incl. btw*

Model 2022: v.a. € 3.899,- incl. btw

* zolang de voorraad strekt

Merk: Huyser
Model: Ultremo
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

De Ultremo is een e-bike met moderne styling:
Dagrijverlichting op het balhoofd, de Enviolo traploze NuVinci N380 versnellingsnaaf (zorgeloos traploos schakelen), de krachtigste Bafang M420 motor (met trapondersteuning van 80Nm) en een onderhoudsarme Gatex CDX-riem. Een fiets waar kwaliteit, luxe en optimaal rijcomfort samenkomen. De Ultremo gaat kosten € 3.699,- inclusief 522 Wh accu. Met 630 Watt accu meerprijs € 100,-. De Ultremo is nu al te bestellen.

Huyser / Gen Urban + (belt)

v.a. € 3.149,- incl. btw

Merk: Huyser
Model: Gen Urban + / Gen Urban + belt
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

Bij de Huyser Gen Urban + (belt) komen prestatie, design en kracht samen in een e-bike.

Voor de veeleisende sportieve fietser; M200 Bafang motor, koppel van 65Nm, bredere banden, verende voorvork, verende zadelpen en bij de belt versie een Gates CDX riem. Accu in het frame, verkrijgbaar in 500Wh en 630Wh.

Huyser / Novara

v.a. € 3.749,- incl. btw

Merk: Huyser
Model: Novara
Type fiets: elektrische fiets

Unique eigenschappen:

De Novara e-bike is uitgevoerd met de krachtigste Bafang middenmotor het type M420 met een koppel van 80 Newtonmeter en de Enviolo N380 versnellingsnaaf. Deze combinatie levert een krachtige trapondersteuning en de ideale trapfrequentie. Dit garandeert optimaal rijcomfort onder allerlei omstandigheden. Inzetbaar In de heuvels, de stad en ongeplaveide fietspaden. De ideale fiets voor lange recreatieve tochten met de accu van 630 wattuur. Natuurlijk met Gates CDX riem.

Bafang LCD C18 kleuren display, Bafang 630 Wh accu, verende voorvork, Shimano hydraulische schijfremmen, robuuste bagagedrager, geschikt voor 25kg bagage en Schwalbe Roadcruiser Plus bredere banden, gesloten kettingkast, sterke 70 lumen Axa koplamp, bediening van Lcd-display. Kleuren: diamant groen, kristal grijs, glans zwart en matzwart. Alleen als dames/uniseks model leverbaar.