Search

Onze merken: unique & met zorg geselecteerd

Bij ons vindt u bijzondere designfietsen uit de hele wereld op één adres. De lat ligt hoog, in alle opzichten. Design, materialen, toegepaste technieken en duurzaamheid. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten met een ongekende rijbeleving. Wij nemen u graag mee op reis. Een reis van kijken, beleven en zelf ervaren. Kom naar onze showroom voor een proefrit.

Batribike

Batribike wordt door Promovec uit Denemarken ontwikkeld. Promovec produceert sinds 2003 al e-bike technologie zoals displays, batterijen software en motoren. Assemblage met de hand, uit Promovec e-bike technologie; een Europese topmerk. Degelijkheid en rijcomfort zijn zo gegarandeerd.

Brinckers

Het merk Brinckers is opgericht in 2015 met het idee dat het ontwerp, de techniek en de prijs van e-bikes beter moeten kunnen. Een betaalbare e-bike maar dan van uitstekende kwaliteit, rijcomfort en duurzaamheid. “Innovatie staat bij ons voorop: we creëren fietsen waarbij rekening wordt gehouden met de nieuwste trends in ontwerp en technologie. Onze ontwerpers gebruiken al hun passie om de mooiste en beste designs te maken. Maar met een goed ontwerp zijn we er nog niet. Wij testen al onze fietsen in de praktijk door middel van lange duurtests: zo weten wij zeker dat wij kwalitatief goede e-bikes aanbieden.” Rijcomfort en zithouding ervaart u als uitzonderlijk goed!

Coh & Co

Een van onze merken is het Deense Coh&Co. Zij hebben o.a. moderne raceboten voor de Ocean Racing ontworpen en gebouwd. Deze kennis en kunde is gebruikt voor de ontwikkeling van de Wooca fietsen. Het resultaat zijn wondertjes van techniek, gecombineerd met een uitzonderlijk design.

Drehmoment

De Zwitserse producent Drehmoment gebruikt bamboe en carbon als basismateriaal voor de frames. Omdat bamboe een natuurproduct is, is geen frame hetzelfde. De fietsen van Drehmoment worden in kleine, gelimiteerde aantallen geproduceerd en zijn zeer exclusief.

Huyser

Huyser ontwerpt uiterst betrouwbare e-bikes om je elke dag, voor je werk of vrije tijd, moeiteloos mee te kunnen verplaatsen. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. De Huyser e-bikes zijn een combinatie van traditionele waarden en moderne technologie. Dit wordt weerspiegeld in het unieke ontwerp van de e-bikes: duidelijke lijnen, technologie integratie op het hoogste niveau en stijlvolle modellen. Bij Huyser (Dutch Design) zetten ze graag nieuwe maatstaven met hun producten, vooral als het gaat om veiligheid en betrouwbaarheid. Alleen ‘s werelds beste producenten van onderdelen leveren aan Huyser.

Italwin

Italwin is onderdeel van Europa’s grootste e-bikefabrikant, de FIVE Group in Italië. In 2003 produceerde Italwin de eerste e-bike (een doorontwikkelde versie van de Zike) in Italië. Kenmerken van deze made in Italy e-bikes zijn de toegepaste technologie, de voortdurende innovaties en de veiligheid. Daarnaast is er het rijcomfort en het altijd bijzondere design.

Leaos

De designfietsen van Leaos worden ontworpen en met de hand gemaakt in Italië. Uniek vanwege de geperste aluminium frames. Een Leaos fiets is niet gewoon een fiets, het is een ervaring.

Mesicek

Het Tsjechische Mesicek begon als een renovatieproject van een originele high bi, werd een hobby, daarna een passie en vervolgens een bedrijf (sinds 1886, inmiddels de 4e generatie).  Een Mesicek-fiets weerspiegelt de ontwerpprincipes van de vroege high bi, door verschillende designelementen van de originele high bi’s te combineren. Het vakmanschap en handwerk van de Mesiceks is een eerbetoon aan de dappere pioniers van het fietsen en aan degenen die de vroege hoge bi maakten.

Speciale

De Italiaanse ontwerper/kunstenaar Gianne Speciale doet zijn naam eer aan: hij ontwerpt fietsen die in alle opzichten speciaal zijn. Alles draait om handwerk en om hout. De productie is beperkt, ecologisch en duurzaam.

Trenergy

Trenergy heeft in 2011 haar eerste collectie elektrische fietsen op de markt gebracht. Het is een merk dat zich exclusief richt op elektrische fietsen met een zeer complete uitrusting en hoogwaardig rij-comfort. Hierbij wordt gebruik gemaakt van goede en bekende onderdelen zoals van Shimano. En dat alles tegen zeer betaalbare prijzen.

Uniquebikes

Met trots presenteren wij ons exclusieve huismerk Unique Bikes. Met een Unique Bike kiest u voor exclusiviteit en topklasse.

Geassembleerd bij de grootste fietsenfabriek van Europa, waar uitsluitend bekende topmerken klant zijn. Wij zijn er trots op dat ook onze kleinere serie Defender elektrische fietsen hier wordt samengebouwd.  Ondanks onze keuze uitsluitend topmerk componenten voor de Defender te gebruiken kunnen wij door gedeelde inkoop met u een elektrische fiets leveren voor een zeer concurrerende prijs!

Urban Bikes

The Urban Bike uit Singapore maakt fietsen met een titanium frame. Onverslijtbaar, niet kapot te krijgen. Daarnaast heeft titanium een dempende werking tijdens het rijden en zorgt voor bijzonder rijcomfort. Een Urban Bike staat voor perfectie, niet meer en niet minder.

Bekijk onze film!