Search

Unique service & garantie

Unique Bikes is aangesloten bij de BOVAG. Daarmee voldoen we aan alle strenge eisen die gesteld zijn. Het BOVAG-keurmerk verzekert u van kennis, betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat Unique Bikes hieraan ook blijft voldoen. Natuurlijk werken wij met de BOVAG garantie-, leverings- en servicevoorwaarden.

Service

De beste servicevoorwaarden zijn die van de BOVAG. Wij bieden u die als BOVAG lid natuurlijk standaard aan. Unique Bikes ontzorgt en doet wat u van een betrouwbare partner mag verwachten. Voor de klanten die daar prijs opstellen kunnen wij bij u ter plekke aan huis een service beurt en/of een reparatie aan uw elektrische fiets uitvoeren (binnen een radius van 25 km is hier geen meerprijs aangebonden)


Ons servicenetwerk bestaat (afhankelijk van het merk) uit meerdere servicepunten in Nederland. Deze servicepunten zijn bedrijven (soms mobiel aan huis) die gespecialiseerd zijn in de reparatie, service en onderhoud van Huyser, Brinckers en Trenergy elektrische fietsen. In Nederland en Duitsland is deze mobiele dekking volledig. U kunt eenvoudig via Unique Bikes een afspraak maken. U hoort dan wanneer/waar/door wie uw service/garantie wordt uitgevoerd.

Garantie

Voor onze fietsen worden vaak bijzondere materialen gebruikt. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij, met de fabrikant, instaan voor de kwaliteit van ons product. Wij geven bijvoorbeeld op sommige frames 6 jaar garantie. Wij werken als volwaardig lid natuurlijk met de BOVAG garantie- en servicevoorwaarden en passen de BOVAG garantie nu 12 maanden op gebruikte e-bikes toe.

Garantie is een ruim begrip. Wij zijn daarin uw partner. Wij geven u de garantie én de service waar u recht op heeft, ook na meerdere jaren van gebruik.

Garantieverzekering

Voor onze klanten hebben we de mogelijkheid om een uitgebreide garantieverzekering af te sluiten, de fiets garantieverzekering. Daarmee is de eigenaar van de e-bike is vanaf de aankoopdatum maximaal vijf jaar verzekerd tegen reparatiekosten en onderdelen onder garantie. Deze periode bestaat uit de tweejarige fabrieksgarantie samen met drie jaar garantie van de verzekering. Uw e-bike wordt via een vastgesteld schema bij Unique Bikes onderhouden over de gehele garantieverzekering periode van 5 jaar. Daarmee worden nagenoeg alle reparatiekosten en kosten van vervangende onderdelen vergoed. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Logo Kingpolis verzekering
UniqueBikes icon werkplaats

Fietscomfort garantie* t/m 3mnd na aankoop!

Uniquebikes verkoopt u niet “een” elektrische fiets, nee, wij verkopen en leveren “úw” elektrische fiets. Fietscomfort zoals u die graag wil ervaren als u met “uw” elektrische fiets rijdt houdt in:

  • Dat de juiste framemaat wordt afgestemd op uw lengte en postuur.
  • Zadelcomfort: Wij meten de positie/afstand van uw zitbotjes en leveren u hiervoor een passend zadel**. Zadelpijn uitgesloten! Ook leveren wij u de juiste zadelpen, met instelbare vering, zadelhoek en de zadelpositie (afstand t.o.v. het stuur). Dat is de finetuning van uw comforthouding! 
  • Tintelende vingers of pijn in vingers en polsen, lossen we op met onze SQlab* handvaten in meerdere afmetingen.
  • Een SQlab* ergonomisch stuur voor een rechte zithouding op trekking/comfort. Dit stuur zorgt voor een natuurlijke armpositie op uw fiets. Uw gevoelige schouder- en nekgebied wordt zo ontlast en uw fietshouding geoptimaliseerd.
  • Pijn en een slapend gevoel in de voet, lossen we op met SQLAB-pedalen*, om zo uw natuurlijke stand van de voet beter te positioneren.
  • Voor toepassing van deze bovenstaande voorwaarden geldt bij aankoop van de Unique Bikes Defender een kleine meerprijs van € 59,- incl. btw.
 
* Vraag naar onze voorwaarden; soms wordt een kleine meerpijs berekend.
**SQlab ergonomische zadels meerprijs € 60,- incl. btw.

Daarom Unique Bikes!

• professionele service en werkplaats
• uitstekend en deskundig advies
• uitgebreide garantie
• zadelcomfort-test
• batterijtest voor e-bikes

Vragen?