Zoek

De boodschap van Unique Bikes aan U die op zoek is naar een elektrisch fiets: Unique Bikes “het verschil”!

Unique Bikes, unieke elektrische fietsen in een unieke prijs kwaliteitsverhouding.

Elektrische fietsen in hoge kwaliteit, een innovatief design, geweldige afwerking en rijervaring!

Uniek is ook de 3 maanden fietscomfort garantie.

Bij Unique Bikes koopt u geen elektrische fiets, Nee, u koopt UW elektrische fiets!

Bedenk dat de kwaliteit van uw fietsritten, het peddelen, de beleving van uw dagelijks woon-werkverkeer, uw weekend uitjes en uw vrijheidsbeleving m.n. bepaald wordt door uw elektrische fiets. Wij geven u drie maanden fietscomfort garantie, zodat wij zeker weten u niet slechts een elektrische fiets te verkopen nee: Wij verkopen u, UW elektrische fiets!

Beleef bij Unique Bikes in Winterswijk een wereld waar de “elektrische fiets” voor u een heel nieuwe betekenis krijgt.

 

Ontdek de “kunst van advies” en de tijd die ervoor aan u gegeven wordt en de daaruit door u beleefde rijervaring en fietscomfort.  

 

Die uitgebreide tijd krijgt u wederom ook bij de aflevering van uw bestelde elektrische fiets. Voor de bedieningsinstructies, de afstelling van uw fiets, meting voor het perfecte zadel en uw perfecte fietshouding. Standaard bij Unique Bikes! 

 

Prikkel uw zintuigen met onze baanbrekende designs. Elk model is meer dan een vervoersmiddel; het is een extensie van uw persoonlijkheid. 𝐕𝐨𝐞𝐥 de adrenalinestoot met een duwtje in de rug wanneer u het pedaal indrukt. Onze krachtige Automaat en motoren zijn uw nieuwe bondgenoot tegen elke helling en tegenwind. Beleef innovatie met elke kilometer. Onze slimme technologieën, gekoppeld met perfecte software staan garant voor een naadloze en veilige rijbeleving. 

 

Laat de wereld achter u en duik de toekomst in met onze elektrische fietsen – want bij Unique Bikes begint het echte rijplezier pas echt, maak een testrit en ervaar zelf waarom onze elektrische fietsen de definitie van vrijheid zijn. Bezoek ons vandaag.

Unique Bikes is waar het zoeken eindigt en uw avontuur begint!